AKTUELNO

Zahtevao da stave tačku na svoju vezu!

Nakon što je kažnjena sa 30 hiljada dinara, zbog spavanja u spavaćoj sobi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, umesto u hotelu, Andrijana Radonjić uspela je da se posvađa sa svojim dečkom. Njih dvoje svađali su se zbog Mine Vrbaški, a u nekoliko navrata Đekson je insistirao da raskinu.

Foto: RTV Pink

Ti si dozvolio da ja ispadnem debil i glupa! Ispadam debil već duže vreme! Nemoj da se dereš na mene! Razmisli zašto ispadam debil. Ne želim da budem deo te priče, tog trojca. Ne želim da budem u tome. Dve rečenice sinoć, dve za ručak, dve u WC-u, dve na farmi. Ozbiljno ti kažem! - rekla je Andrijana.

Foto: RTV Pink

Ajde ostavi me, nemoj da me zavlačiš! Ja sa njom neću imati ništa, kako god da okreneš! Na kraju ću ispasti najveći klošar koji te je ostavio ovde samu. To što tebi ljudi truju glavu, to nije moj problem! Nisam sa njom već dva meseca! Tebi umesto da bude smešna klinka koja juri za nama, ti se opterećuješ! Reci mi da li raskidamo! - izjavio je Đekson.

Foto: RTV Pink

Ne mogu da ti kažem to! Ne želim ovde ništa da radim! Što je tebi potrebno to da ti kažem? - govorila je Andrijana.

Foto: RTV Pink

Mina Vrbaški slušala je njihov razgovor iza njihovih leđa što je primetio reper, a nakon rasprave Andrijana i Đekson su se rastali. Pevačica je otišla u svoj krevet, gde je plakala, a Đekson na farmu gde je sa Lunom, Teodorom i Anđelom pričao o njoj. Kako je sve izgledalo pogledajte u prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Đekson

'