AKTUELNO

Kada je četvrta grupa takmičara u pitanju, žiri nije bio saglasan, pa će konačnu odluku morati da donesu na kraju emisije.

Četvrtu po redu grupu koja je svoju novu šansu za povratak u šou ''Pinkove zvezdice'' čine Bojana Srdanović, Dušan Mančević i Nađa Erdoglija.

Foto: Printscreen

Bojana se, najpre, predstavila pesmom „Oko moje sanjivo“ grupe „Magazin“, a onda je Dušan otpevao emotivnu pesmu Tonija Cetinskog „Blago onom ko te ima“. Nakon njih dvoje, Nađa Erdoglija otpevala je pesmu „Bube u glavi“ koju izvodi Tajči.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Leontina Vukomanović nije krila oduševljenje zbog ove grupe i poželela je da svaka naredna bude nalik ovoj.

Ja bih cele „Zvezdice“ napravila od ovakvih grupa. Fantastični ste svo troje... Ali ako se mi pitamo za jednu blistavu zvezdicu, onda je to dečak, Dušan – rekla je Leontina, čije je mišljenje podelio i Aleksandar Cvetković. Iako su njih dvoje smatrali da Dušan treba direktno da prođe dalje, njihovo mišljenje nisu delili ostali članovi žirija.

Foto: Printscreen

- Moraš da slušaš ritam, sve vreme kasniš. Lepo ste pevali svo troje, bili ste preslatki. Ja sam za to da niko ne ide dalje. Ipak treba da budemo oprezni – rekla je Goca Tržan, a sa njenim mišljenjem bili su saglasni i Sergej Ćetković i Jelena Tomašević.

Pošto su tri člana žirija bila za to da se niko direktno ne prasila u sledeću fazu takmičenja, ovo troje učesnika će konačnu odluku morati da sačekaju na kraju emisije.

Autor: D. Tanasijević

#Pinkove zvezdice

'