AKTUELNO

Milan otkrio jednu tajnu!

Gosti Ognjena Amidžića sinoć su bili zadrugari Mina Vrbaški, Andrijana Radonjić, Milan Milošević i Lepi Mića. Ognjen je za njih pripremio razne igrice, a jedna od bila je da moraju da ispričaju nešto što je istinito ili da pojedu nešto odvratno.

Foto: TvPink Printscreen

Jedno od pitanja bilo je za Andrijanu kada je imala prvi seks:

Sa 17. Bilo je onako - rekla je Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, pitanje za Milana bilo je da li se nekad poljubio sa muškarcem:

Da. U masnim fotama. Više puta, bez jezika, to koristim samo za tračanje - iskren je bio Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je morala iskreno da kaže šta misli o Andrijani:

Pa rekla sam već, par puta. Ja stvarno nju gotivim i mnogo mi je draga jer je bila tu za mene kad su mi bili najgori trenuci, mogla sam da joj se jedino poverim. Jedino joj zameram što je bila sa Nemanjom, jer on ne zaslužuje nju, mislim da su je ljudi osudili zbog toga, jer je ona bila primer. To joj najviše zameram - rekla je ona.
Meni da je neko najgori neprijatelj na svetu, ja bih bila tu. I kad sam videla da je sve oko nje loše, ja sam bila tu, nebitno da li je Đekson ili nešto drugo. Bilo mi je krivo što joj nisam rekla za Đeksona, ona je bila sa Tomom i ja sam smatrala da tako treba - rekla je Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Milošević je onda morao da otkrije zadrugarsku tajnu koju ne zna niko:

Ukrao sam Marku Miljkoviću cigarete kada je imao poslednju kutiju i zbog toga je prestao da puši, nije pušio mesec dana i on mi sad priča da jedva čeka da izađe napolje da bi video ko je ukrao. I ja mu kažem "Ja znam, ali odaću ti napolju" - rekao je Milan i nasmejao sve.

Foto: TvPink Printscreen

Šta su zadrugari još otkrili o sebi, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Rijaliti Zadruga

'