AKTUELNO

Odlučila je da stavi tačku na sve.

Luna Đogani bila je na ivici nervnog sloma kada je čula da će njen dečko Sloba Radanović otpevati duetsku pesmu sa njegovom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar. Ona mu je opasno zamerila zbog toga, a kada je otišla u sobu sasula mu je sve u lice.

Ti da si neki ti bi došao i pitao bi mene kao svoju devojku sa kojom si bio osam meseci: Ljubavi, da li želiš da pevaš sa mnom? Ti misliš da sam ja glupa, ali nisam nimalo. Poslednje što želim je da napravim sebe jadnicom. Ti sve što želiš je da udovoljiš sebi - počela je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da nećeš da pevaš, a sad odjednom hoćeš sa Banetom! - rekao je Sloba.
Ti to hoćeš! Evo, završili smo! Pomeri svoj krevet, ja ti želim svu sreću i da se vratiš na staro. Uništio si mi život, ovo nikad nije trebalo da se desi, nikad! - završila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene napadaš zbog reči koje si ti meni rekla! - branio se Sloba.

Luna i Sloba su se žestoko posvađali, a bilo je vidno da Sloba i te kako ne želi da se raspravlja zbog svega. Ukućanka je bila toliko povređena da je nastavila da mu prigovara.

Ti mene ne možeš da lažeš, ja ti u očima vidim šta želiš. Ovde sam dala sve od sebe osam meseci. Ja ću da skupim muda za sve ovo vreme kad ti ne umeš, završili smo. Odvoji mi krevet, ustvari, neću više ni da spavam tu.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put kad se iznerviraš i kad popiješ ti meni svašta govoriš! Napadaš me zbog reči koje si ti izgovorila - rekao je Sloba.

Ovu žestoku raspravu možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'