AKTUELNO

Zajedno pevaju na "Zadrugoviziji 3" u ponedeljak veče!

Slobodan Radanović danas je doneo veoma važnu odluku u svom ljubavnom i bračnom životu. On je odlučio da zajedno sa svojom suprugom nastupa na "Zadrugoviziji 3", koja će biti u ponedeljak uveče uživo na programu Televizije Pink.

Foto: RTV Pink

Kada je videla popodne da njen suprug spava, Kija Kockar, odlučila je da se prošeta do spavaće sobe i da bi proverila kako je Sloba, a zatim je počela da razgovara sa Milanom Milošević koji je bio na krevetu pored.

Kako može toliko da spava? - pitao je Milan, a Kija mu je kratko rekla: Može!

Kristina je zatim rekla Milanu kako je do tog trenutka vežbala sa Nadeždom Biljić svoj nastup i pevanje za "Zadrugoviziju 3", a tom prilikom novinaru je rekla i kako je od Nadežde dobila pohvale.

Foto: RTV Pink

Da li će Boba uspeti da nastupa na Zadrugoviziji? - zanimalo je Milana.
Naravno da hoće! Obećao mi je da neće odustati. Nema odustajanja sada, kada je sa mnom, nema teorije! To bi bilo baš ružno - govorila je Kija.

Foto: RTV Pink

Milan je u nastavku pitao Kiju, šta misli da li je njen suprug gladan, nakon čega mu je ona poručila da ćuti jer Sloba spava. Nakon toga, Milošević je Kockarevu kroz šapat pitao i jedno veoma zanimljivo pitanje.

Da je kojim slučajem hteo da ide sa tobom, da li bi ti mogla. U hotelu, da je on navro? Da li bi ti mogla psihički? Ne zbog tate, nego zbog sitaucije. Baš me zanima - pitao je Milošević.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

To si mi ti nešto pričao, ali nisam mogla da se setim. Ja nisam razmišljala! Ali reč "navro", ma kakvi, ne znam, ne znam - rekla je Kija.
A nema tvojih bilborda u Zrenjaninu? - nastavio je sa pitanjima Milan.

Foto: RTV Pink

Rascepan mu je sav bilbord. Videli smo sada kada smo išli. Njegova slika i ono kao glasajte do pobede. To je blo taman kada sam ja ušla ili pre nego što sam ušla. Ja bih sada živela na Banovom brdu, ili dole na Dorćolu - govorila je Kristina.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'