AKTUELNO

Ona je primljena u bolnicu zbog jakog bola u predelu stomaka.

Pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezda" Dara Bubamara osetila je jake bolove u stomaku i u petak uveče se javila u jednu beogradsku kliniku. Doktori su je po prijemu u bolnicu operisali jer joj je puklo slepo crevo. Uz nju je sve vreme bio njen dečko Duško Bunić.

- Dara je prvo bila prehlađena i pomislila je da je reč o virusu. U sredu je odložila nastup u Beogradu jer joj nije bilo dobro, a nije ni slutila da će se njeno stanje iskomplikovati. U petak uveče je osetila jake bolove u stomaku i nije ni pretpostavila da je u pitanju slepo crevo. Kada su bolovi postali prejaki, ona je otišla u bolnicu. Bila je veoma uplašena, sa njom je bio Duško, koji ju je tešio i pričao da će sve biti u redu. Dara je bukvalno plakala od bolova - rekao je izvor blizak pevačici.

Lekari su odmah prepoznali simptome i odlučili da Daru Bubamaru odmah operišu.

Sve se brzo završilo i operacija je dobro prošla. Dara se oporavlja, a društvo joj sve vreme pravi njen dečko. Članovi porodice su je posetili i sada je sve u redu. Dara je zahvalna svim lekarima što su brzo reagovali. Ona deluje kao jaka osoba, ali ovo ju je baš istraumiralo. Nije ni mogla da pretpostavi da će se njoj nešto ovako desiti - rekao je za Alo izvor blizak Dari Bubamari.

J. V.

#Dara Bubamara

#pevačica

'