AKTUELNO

Posle duže medijske pauze Stefan Đurić Rasta i Mia Borisavljević otvoreno govore o braku i deci.

Nakon niza emisija u kojima je autor i voditelj Ognjen Amidžić sa učesnicima najgledanijeg rijalitija u regionu, “Zadruge”, otkrivao tajne iz Bele kuće, ovog utorka od 22.45 u emisiji “Amidži šou” će ugostiti trenutno najaktuelnije muzičare srpske estradne scene – Stefana Đurića Rastu, Miju Borisavljević, Stefana Cvijovića Cviju, ali i jednu mladu nadu - Katarinu Didanović.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan od najpopularnijih srpskih repera Stefan Đurić Rasta retko govori o privatnom životu, ali u “Amidži šou” će prvi put otkriti koliko ga je ćerkica Tara promenila. Saznaćemo i u kakvim je odnosima sa suprugom Anom Nikolić, pošto se spekuliše o njihovom razvodu, kao i u kakvom raspoloženju supružnici pripremaju proslavu prvog rođendana svoje mezimice, rođene početkom avgusta. Neće propustiti Ognjen da pita Stefana i kako je u javnost procurila vest da ga je prijatelj i saradnik opljačkao, kao i šta je tačno, a šta ne u toj priči. Naravno, saznaćemo i detalje vezane za novi album, na kome Rasta potpisuje muziku za sve numere, a teksove za većinu, kao i šta ga je nateralo da sam režira spotove.

Foto: Andrej Nihil

Ekskluzivna gošća u studiju biće i pevačica Mia Borisavljević. Ona je prošle godine poslednje pojavljivanje pred televizijskim kamerama imala upravo u Ognjenovoj emisiji, a ovoga puta u isti studio se vraća samo dva meseca nakon porođaja.

Foto: Printscreen Youtube

Još jedan reper koji beleži milionske preglede na “Jutjubu” - Stefan Cvijović Cvija, takođe je ovonedeljni Ognjenov gost. Nekadašnji fudbaler, a danas jedan od najtraženijih muzičara koji puni klubove u Srbiji i inostranstvu, poznat je i po duetskim numerama. Upravo se Rasta našao na njegovom novom albumu, a koliko se njih dvojica dugo poznaju i šta su sve zajedno radili, ispričaće u Ognjenovoj emisiji. Raskošan glas mlade nade muzičke scene, Katarine Didanović, obojiće emisiju i učiniti je još veselijom.

Ne propustite još jednu zanimljivu epizodu emisije "Amidži šou", u utorak 15. maja od 22.45 samo na Televiziji Pink.

Pink.rs

#Mia Borisavljević

#Ognjen Amidžić

#Stefan Cvijović Cvija

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

'