AKTUELNO

Ovo niko nije mogao ni da sanja!

Dragica Janičić odlukom publike napustila je najgledaniji rijaliti program "Zadruga". Ona je na mesto vođe, što radi izbačeni takmičar, ove nedelje postavila Marka Miljkovića, koji je ranije već bio na ovom mestu. Vođa ponedeljkom uveče bira svoje potrčke, a s obzirom na to da je večeras "Zadrugovizija 3", vođa ih je izabrao danas popodne.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ukućani se nisu nadali da će izbor potrčka biti danas, a koliko su bili iznenađeni može se zaključiti na osnovu njihove rekacije kada su u "Zadruzi" ugledali voditeljku Katarinu Nikolić. Pre nego što je Marko rekao koga postavlja za potrčke ove nedelje, Miki Đuričić izvinio se Tanji Jovićević sa kojom se danas posvađao.

Foto: RTV Pink

Ja volim sve spontano, nisam razmišljao. Biće ovo lagana nedelja. Neću vikati na njih, svako neka radi po svom nahođenju. Ovoga puta sam se vodio da stavim onoga sa kojim sam ja u lošim odnosima ovde, baš iz razloga što smo u lošim odnosima - rekao je Marko i dodao:
Prvi će biti Sloba, jer sa sa njim u najlošijem odnosu od početka. Drugi potrčko sa kojim sam u lošim odnosima od starta i imamo prekid totalni je Matora - odlučio je Miljković.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Osim potrčaka, koji će sledećih sedam dana biti Sloba Radanović i Jovana Tomić Matora, Marko Miljković izabrao je i svoju omiljenu osobu, koja će sa njim spavati zajedno u "Hotelu Zadruga" van pogleda ostalih ukućana.

Ja sam imao obećanje Maci da ću nju staviti, ali moram da se izvinim. Moraću da pogazim tu svoju reč i razloga što gledam da mi boravak u hotelu bude kao kod kuće. Ja bih hteo da se opustim i izabrem osobu koja nije preopterećena. Anu poznajem par godina i ja bih nju izabrao da bude moja omiljena ličnost. Po prvi put omiljena ličnost, Ana Korać - rekao je Marko.

Foto: RTV Pink

Kako je protekao izbor potrčaka i omiljene osobe ove nedelje, možete pogledati u video-priilozima koji se nalaze ispod.

Autor: S. K.

#Marko Miljković

'