AKTUELNO

Mene je sramota zbog vas - poručila je Danica Maksimović takmičaru.

Četvoročlani žiri koji čine glumica Danica Maksimović, glumac Srđan Žika Todorović, pevačica Ana Nikolić i njen suprug reper Stefan Đurić Rasta nisu krili oduševljenje pojedinim učesnicima spektakularnog šou programa "Ja imam talenat".

Takmičari su se predstavili imitacijom, vežbama u kojima su pokazali neverovatnu snagu i izdržljivost, magijom, repovanjem, plesom i još mnogim talentima.

Pojedini takmičari su članove stručnog žirija ostavili bez daha, a šta su oni to pokazali i čime su opčinili žiri, pogledajte u najnovijoj emisiji "Ja imam talenat".

Međutim, jedan učesnik izazvao je pravu dramu u studiju, a o njegovom talentu raspravljali su svi članovi žirija.

Foto: Printscreen

- Ovo vam je talenat u životu? Mene je sramota zbog vas - rekla je Danica.

- Ovo se zove ''Ja imam talenat'', a ne ''Ja nemam talenat'' - poručila je Ana, a učesnika su ovi komentari razbesneli, pa je počeo da se raspravlja nakon čega je usledila žestoka reakcija Stefana Đurića Raste.

Foto: Printscreen

- Mogao bih ja sa Vama Ana da raspravljam o tome da li Vi imate još neki talenat. Ne želim da ulazim u raspravu o tome ko ima talent, a ko nema  - rekao je u kandidat, što je Rastu izbacilo iz takta.

Ti ne bi mogao da raspravljaš o tome jer moraš da dostigneš nešto i da imaš kredibilitet. Doviđenja hvala, izađi napolje. Izađi napolje, mi ovde radimo ozbiljne stvari, idi i šali se napolju - odbrusio je reper učesniku nakon čega ga je voditeljka Ana Mihajlovska odvela sa scene.

Foto: Printscreen

Ovog četvrtka od 21:15 samo na TV Pink ne propustite petu epizodu najgledanijeg šou programa "Ja imam talenat".

Autor: M. K.

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

'