AKTUELNO

Video je da se pokajala zbog onoga što mu je priredila prošle godine.

Popularni folk pevač Šako Polumenta u utorak uveče priredio je učesnicima "Zadruge" spektakularnu žurku koju će, nema sumnje, pamtiti još dugo! Pevača su zadrugari dočekali s ovacijama, sve njegove hitove pevali su uglas što je njega obradovalo, ali ne i iznenadilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Moram da priznam da sam očekivao takav doček! Bilo je, zaista, spektakularno, sjajna atmosfera, ja sam dao sve od sebe da im ta žurka bude najbolja do sad... Sve je prštalo od energije! Nekako se baš videlo da su baš dugo čekali da im ja dođem, da me čuju... Svi su pevali uglas, baš su me prijatno iznenadili Lepi Mića, koji je skroz drugačiji nego što se do sad predstavljao, i Tanja Jovićević, koja je bila oduševljena kako ja pevam i što su sve ono bile moje pesme - rekao nam je Šako, a potom dodao da sebi nije želeo da dozvoli da "drži lekcije" zadrugarima i savetuje ih o daljim koracima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Ja sam tamo otišao krajnje profesionalno i zaista ne bih voleo da ljudi kažu da sam ženturača neka, tužibaba... Ja nisam tamo došao da ih savetujem i ne znam ti ni ja šta, već da napravim sjajnu žurku i to sam i uradio.

Budući da ceo Balkan već devet meseci komentariše lubavni trougao u kojem su glavni akteri Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani, zamolili smo i Šaka da nam otkrije na čijoj je on strani. Međutim, pevač nam je otkrio da su mu, zapravo, svi simpatični.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam, to bi bilo nefer sa moje strane, da ja sad iznosim ovaj ili onaj stav... Svi su mi simpatični. Vidim da je Sloba fin, ali ljubav nema granice, sve se prašta. Svi mi dođemo do iskušenja ovakvih ili onakvih kada je ljubav u pitanju, tu razum zakazuje, a govori samo srce. Ne znam, nadam se da on najbolje zna šta radi i šta oseća, odluka je na njemu, a meni su simpatične i Kija i Luna, ni protiv koje, stvarno, nemam ništa - objasnio je on.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoci, ali i sami zadrugari s nestrpljenjem su iščekivali da vide kako će proteći Šakov susret sa zadrugarkom Minom Vrbaški, koja je ranije izazvala neviđeni skandal kada je pevača optužila da joj je slao provokativne poruke i snimke, što je posle demantovala i priznala da je sve izmislila. Mina je bilo vidno neprijatno u prvim minutima Šakovog nastupa, pa se nakratko povukla u kuću, a pevač za Pink.rs priznaje da je i on primetio da osamnaestogodišnjoj zadrugarki nije bilo svejedno kada ga je ugledala.

Foto: Printscreen Youtube

Videlo se u njenim očima da je to pogled kajanja i poštovanja nekako... Taj njen pogled je govorio više od hiljadu reči. Osetio sam, posle svega, tu neku njenu energiju, pokajanje i poštovanje prema meni. Video sam kajanje, želju da se ona opere od svega što je uradila... A možda ni ona nije kriva, mislim da ju je to sve nagovorio neko. Iskreno, baš mi je bilo žao, ali nisam želeo da se tu pozdravljam, grlim sa njom, ipak me je ona za srce ujela - priznao je Šako, koji je iz čitave priče izašao još jači, u čemu mu je pomogla njegova verna publika, koja mu je dala ogromnu podršku.

Nakon hit singla "Nedostaješ", Šako je ukrstio glasove sa članovima "Leksington benda" u pesmi "Stranac", koja je naišla na sjajne reakcije publike, a na kraju razgovora poručio je da nastavlja da radi prvom parom i da će leto zasigurno biti u znaku njegovih hitova, kojima će uskoro obradovati publiku.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Šako Polumenta

'