AKTUELNO

Pevačica je na poslovnom planu ostvarila velike uspehe u protekloj godini, a otkrila je i šta priželjkuje na privatnom planu.

Među mnogim zvezdama koje su se sinoć prisustvovale snimanju novogodišnjeg programa Televizije Pink, našla se i jedna od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, Milica Todorović.

Pred sam kraj 2016. godine, mladu pevačicu pitali smo kakva joj je bila ova godina i po čemu će je pamtiti.

Ova godina mi je prošla super, bilo je i radno, malo sam odmarala, imam u planu mnogo projekata, novu pesmu, novi spot... Nadam se da će 2017. biti mnogo bolja - rekla je Milica za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Njena pesma "Cure privode", ali i spot, koji je režirao njen dečko, koreograf Miloš Paunović, osvojila je publiku, a Milica je objasnila zbog čega on nije glavni akter njenih spotova.

Ne želi da se pojavljuje u spotovima. On generalno ne voli da se eksponira, to ga ne zanima u životu. On nekako mnogo zdravije živi daleko od javnosti - ispričala je Milica.

Foto: Pink.rs

Kako je nedavno uhvaćena kako se ljubi sa koleginicom Katarinom Živković, zanimalo nas je kako je njena jača polovina reagovala na ovo.

Zašto bi mu smetalo? Imamo razumevanje, poverenje jedno u drugo, što je mnogo bitno, i mislim da je krajnji primitivizam u 21. veku razmišljati na taj način - rekla je Milica kratko, a onda objasnila kakav je njen dečko i kakav je njihov odnos.
On je divan, duhovit, genijalan, velika smo podrška jedno drugom. Dok smo snimali spot, on je i dao predlog da ja budem u trikou i da "seva noga" - kazala je atraktivna plavuša.

Foto: Pink.rs

Kako je već dugo u vezi sa Milošem, na samom kraju razgovora pitali smo Todorovićevu da li planira da se sledeće godine ostvari u ulozi majke.

Ne znam da li će to biti sledeće godine... Ili one tamo... Ili 2019. godine... Ko zna... Ali biće devojčica, tako osećam. Ma, na kraju krajeva, kako ti bog kaže, tako će biti - rekla je za kraj atraktivna pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đurović

#Dete

#Milica Todorović

#pevačica

'