AKTUELNO

Pevačica nema poverenja u svog partnera.

Pevački par Radmila Manojlović i Haris Berković već skoro tri godine uživaju u romansi za koju se više puta spekulisalo da je okončana. Ipak, reč je o tračevima i oni su i dalje zajedno, a iako su u dugoj vezi, Rada i dalje kontroliše svog dečka.

U svakoj zdravoj vezi treba da postoji određena doza ljubomore. Ranije smo oboje bili mnogo više ljubomorni i nerazumni, ali sada već ne, sada sve redovno kontrolišem i nema problema. (smeh) Znate ono kad me uhvate bubice, sačekam da zaspi, uzmem mu palac i njegovim otiskom otključam telefon. Sreća pa ništa ne nađem - ili je dobar, ili je postao maher - priznala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Do nesigurnosti dolazi zbog toga što, kako je sama Rada istakla, Harisu prilaze devojke u mnogo većoj meri nego njoj momci.

Mislim da se mnogo više udvaraju Harisu nego meni. Mnogo više njega spopadaju žene nego mene muškarci. Meni muškarci gotovo i da ne prilaze i sklanjam se od svih. Nekada me je to čudilo, ali posle ovoliko godina na estradi shvatila sam da žene ne prezaju ni od čega. One se bore, kidaju, spopadaju. Ne gledam ih ni kao ženska bića, već kao hijene. To što je neko zauzet njima ne predstavlja problem. Čak im bude još slađe, pa se vode mišlju: „Daj da ga otmem, kakva crna njegova devojka, žena, to je manje bitno. Bitno je da ja rasturim odnos.“ - otkrila je Rada svoje viđenje ovoga.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će Haris ostati veran svojoj devojci i da li će Rada prestati da kontroliše njegov mobilni telefon, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'