AKTUELNO

Netrpeljivost traje već godinama unazad.

Mlada pevačica Jadranka Barjaktorević postavila je organizatorima Oskara popularnosti u Beću ultimatum kojim je od njih zahtevala smeštaj u drugom hotelu, budući da nije želela da boravi u onom u kojem je spavala njena koleginica Rada Manojlović.

Njihova netrpeljivost traje već godinama. I dok Rada nije iznosila negativne komentare na račun svoje koleginice, Barjaktarevićeva je i ovu priliku iskoristila da "potkači" Manojlovićevu.

Jadranka ne može očima da vidi Radu, pa će učiniti sve da se sa njom ne sretne. Ona je spremna čak i da ucenjuje organizatora, samo kako se ne bi srela sa Manojlovićevom. Netrpeljivost između ove dve pevačice je ogromna, s tim što Radmila ćuti i guta sve u sebi, a Jadranka otvoreno pokazuje da joj koleginica smeta - kaže dobro obavešteni izvor.

PROČITAJTE JOŠ: HTELA JE DA SE NJENA ĆERKA DRUGAČIJE ZOVE: Mia Borisavljević otkrila ko je izabrao ime njene ćerke, svi u studiju se ŠOKIRALI!

Podsetimo, njihov sukob je počeo onog trenutka kada je Jadranka izjavila da bi imala uspešniju karijeru od Rade da je bila tretirana kao ona.

Pink.rs

#Jadranka Barjaktarević

#Radmila Rada Manojlović

'