AKTUELNO

Transplatacija će, po svemu sudeći, biti urađena u Italiji.

Danas je Sabina Sakić, supruga Sinana Sakića, uz pomoć sinova Ernesta i Alena pokušala da pevača na silu izvuče iz Kliničkog centra, u kojem je na internom A odeljenju čekao transplataciju jetre, zbog čega je morala da reaguje i policija!

Foto: Pink.rs

Ernest je priveden zbog toga što je, kako smo saznali, policajce remetio u vršenju dužnosti, a nakon višesatne drame pevača narodne muzike izveli su iz Kliničkog centra.

Foto: Pink.rs

Pevač je, kako smo uspeli da saznamo, prebačen na jednu privatnu beogradsku kliniku, nakon čega će biti prebačen u Italiju, gde će mu biti urađena transplatacija jetre.

Foto: Pink.rs

Doživeo infarkt pre nekoliko dana?

Prema pričama okupljenih ispred Kliničkog centra, pevač, koji je čekao svoj red za transplataciju jetre, doživeo je pre nekoliko dana, navodno, infarkt, što je dodatno zakomplikovalo njegovo zdravstveno stanje. Posle ovog nemilog događaja, Sinanovi članovi porodice rešili su da uzmu stvar u svoje ruke i pošalju ga u inostranstvo, gde bi trebalo da bude urađena transplatacija.

Foto: Andrej Nihil

Podsetimo, pevač je u Klinički centar primljen 27. aprila, gde su mu, nakon sveobuhvatnih analiza, ustanovili da mu je neophodna transplatacija jetre.

Pink.rs

#Sinan Sakić

#pevač

'