AKTUELNO

Na popularnoj društvenoj mreži mnoge devojke izgledaju poput svetskih top-modela, dok je u stvarnosti situacija nešto drugačija.

Jedna od najpopularnijih mobilnih aplikacija mlađe populacije svakako je Instagram, društvena mreža za deljenje fotografija na kojima se svi trude da se predstave u što boljem svetlu, što je posebno karakteristično za javne ličnosti.

I pripadnici domaće estradne scene nisu odoleli ovom globalnom trendu, pa pre nego što objave neku fotografiju na ovoj onlajn platformi istu "provuku" kroz nekoliko filtera i dorade brojnim alatkama za ulepšavanje, nakon čega se u svom najboljem izdanju predstavljaju fanovima.

Foto: Pink.rs

Jedna od onih koja je usavršila svoje veštine na Instagramu jeste i pevačica Marina Tadić koja uživo izgleda prilično drugačije, što su mogli da vide svi koji su se zatekli na snimanju novogodišnjeg programa.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Iako na Instagramu izgleda poput svetskih top-modela, izgled Tadićeve je u prirodi umnogome drugačiji - opuštene grudi i telo koje nije zategnuto kao na fotografijama privukli su veliku pažnju njenih koleginica koje su Marinu krišom komentarisale, a koliko se razlikuje na spontanim i "ispeglanim" fotografijama procenite sami.

Foto: Printscreen

Foto: Pink.rs

Ovako pevačica izgleda na Instagramu:

Autor: D. Tanasijević

#Instagram

#Marina Tadić

#Nova godina

#Televizija Pink

#pevačica

'