AKTUELNO

Portal Pink.rs došao je u posed njenog rukopisa.

Odnosi u "Zadruzi" u poslednjih nekoliko dana potpuno su se poremetili, naročito kada je ljubavni trougao Kristina Kockar - Slobodan Radanović - Luna Đogani u pitanju.

Turbulencije su počele kada je Kiji preminuo otac Miloš, nakon čega je pevač sve vreme bio uz svoju suprugu, što je dovelo do krize u njegovoj vezi sa blogerkom.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su u nekoliko navrata i raskidali, a sada su odlučili da napolju odluče da li će svoju vezu nastaviti.

Luna se zbog svega povukla u sebe i zauzela mesto u pabu na trosedu na kojem je Kija spavala prethodnih dana, a u jednom trenutku emocije su je ubuzele, pa ih je prenela na papir.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je tamo ispisala svoje ime i stihove posvećene Radanoviću, u kog se zaljubila u najgledanijem rijalitiju u regionu.

"Say something, I giving up on you", piše na jednom delu iscrtanog papira, što u prevodu znači "reci nešto, odustajem od tebe".

Foto: TV Pink Printscreen

U drugom delu ispisani su stihovi na sprskom koji oslikavaju trenutno stanje u njihovoj vezi i dočaravaju kako se Luna trenutno oseća.

- I brojim dane, a dani kao godine bez tebe svaki mi je isti, zovem, zagrli me, vodi me, al' ti kraj mene nisi - napisala je blogerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba još nije video ono što je ona napisala, a sigurno je da mu neće biti prijatno kada ovo dođe do njega i kada bude video da Luna, kako se da zaključiti prema stihovima, planira da odustane od njihove veze.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'