AKTUELNO

Supruga fubalske legende nije tipična žena fudbalera.

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković sa samo 22 godine zakleo se na večnu ljubav supruzi Ani Aćimović sa kojom ima troje dece. Za razliku od ostalih žena fudbalera, supruga Dejana Stankovića sušta je suprotnost.

Ana i Dejan su šesnaest godina u skladnom braku, i o njihovom privatnom odnosu retko možemo da čujemo bilo šta. Svoju intimu čuvaju u četiri zida, a povremno, na insistiranje medija, Stanković s vremena na vreme kaže i neku rečenicu o svojoj porodici.

Ana je posvećne supruga, koja ne želi da bude poznata u javnosti, nije veliki ljubitelj mode, vreme provodi sa porodicom i nema kućnu pomoćnicu koja joj pomaže u obavezama oko domaćinstva.

Za Anu bi se moglo reći da je prava dama koja vodi računa o trojici sinova Stefanu, Filipu i Aleksandru koji su krenuli očevim stopama. Kako Dejan u javnosti zna da kaže, Ana zbog obaveza oko dece ne stiže da se bavi svojim hobijem, već uglavnom ide na fitnes, a nikada nije želela da bude poznata i da se kao supruga Dejana Stankovića eksponira u javnosti.

Ovako ona izgleda:

Autor: M. K.

#Dejan Stanković

#Fudbaler

'