AKTUELNO

Nije mu stalo do mišljenja bivše supruge?

Sada već bivši učesnik rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' Duško Radonjić podelio je Srbiju kada je u pitanju njegov odnos sa ćerkom Andrijanom. Dok su jedni podržavali njegov stav kada je veza njegove naslednice sa Nemanjom Đerićem Đeksonom u pitanju, drugi su komentarisali kako je preterao i kako je veoma strog otac.

PROČITAJTE JOŠ: TEODORIN BRAT SAVA UŠAO U ZADRUGU: Goca i ona GRCALE U SUZAMA kad su ga ugledale!

Foto: RTV Pink

Tako je i Duškova bivša supruga, Andrijanina majka Nela za Pink.rs ranije istakla da je on javno ponizio njihovu ćerku, kao i da se ne slaže sa njegovim postupcima, te da je preterao. Ekipa portala Pink.rs tim povodom stupila je u kontakt sa Duškom koji je sinoć napustio Belu kuću.

- Iskreno da vam kažem do njenog mišljenja mi je stalo baš kao do mišljenja osobe koja je iz mog života izašla pre osam godina. To što je ona rekla da je Andrijana javno ponižena je njeno pravo da tako misli, ali ja znam da nije tako. Ja sam samo sebi dao za pravo da budem onakav kakav sam i kod kuće. Nisam se folirao i to su granice moje strogoće i mog ludila i moje dobrote. Ja svoju ćerku nikada nisam udario, čak ni kad je ona bila mala -  počinje priču Duško za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Andrijanina mama izjavila je i to da strahuje od Duškove reakcije kada on napusti ''Zadrugu'', a mi smo ga pitali odakle zapravo potiče taj strah njegove bivše žene.

- Ona može da se plaši samo mog jezika, a ukoliko se plaši mog odgovora koji može biti žestok onda joj je bolje da ne ulazi u verbalni sukob sa mnom. Za vreme mog boravka u ''Zadruzi'' uvek sam reagovao kada je bio ugrožen moj integritet i ugled moje porodice i svakog ko na bilo koji način ruši nešto što je za mene sveto ima pravo da se plaši. Ukoliko ona smatra da je to nešto što bi ona rekla neka neistina onda ja neću biti imun da odgovorim, a glupo je da moja bivša žena i ja uđemo u neki verbalni sukob - kaže Duško i dodaje:

Foto: TV Pink

- Što se tiče konkretno mog odnosa sa Andrijaninom majkom, ja o tome ne bih da pričam. To je već neka druga tema. Da se branim nemam od koga i nemam od čega. O meni su svašta pričali. Govorili su da sam ostavio ženu i decu, da sam našao neku devojčicu od 20 godina i napravio joj dvoje dece u Moskvi, tamo se preselio. Pričalo se da imam vanbračno dete u Švajcarskoj od pet godina, a čuo sam i da mi je neko dao 80.000 evra i da sam kupio kuću u Mrčajevcima sa kafanom i da sam tamo živeo. Sa dobrim konjem se uvek prašina dizala. Ja se o svojoj deci brinem najbolje što umem i to je najbitnije - rekao je Andrijanin otac i otkrio da uprkos svemu voli i poštuje bivšu suprugu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Na Andrijaninom rođendanu koji sam ja organizovao bilo je mnogo gostiju, a između ostalog i tadašnji momak Andrijanine majke. Ja na to nisam reagovao. Bio sam normalan i civilizovan, a tako neka se ponašaju i oni prema meni, ja se ne bih bunio. Andrijanina majka je žena koja je meni rodila četvoro dece, to je žena koju ja ne mogu da ne volim i ne poštujem. Mi smo se zato malo i udaljili, kada bih pljuvao na nju, pljuvao bih na svoju decu, a ja to ne želim. Šta god da je rekla Andrijanina majka, ja ću pre da se složim s tim nego da dokazujem suprotno. Nemam želju da kažem nijednu ružnu reč o njoj, niti da se od nje branim.

Autor: M. K.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Žena

'