AKTUELNO

Gde žive zadrugari i ko se sa kim zabavlja na javnoj sceni

I ove srede od 22 sata uz TV Pink „zavirite“ u domove zadrugara i otkrijte neke od tajni srpske estrade koje nisu promakle uvek budnom oku kamere emisije „Paparazzo lov“.

Emisiju otvara peti specijal koji nam prikazuje gde stanuju učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu, „Zadruge“. U Vršcu, kod Mine Vrbački, već smo bili, ali ovoga puta uz nju je bio i Toma Panić. Njihov susret nakon izlaska iz rijalitija nije izgledao kao onaj u kući – umesto iskri sevale su varnice.

Foto: Printscreen Youtube

Potom idemo do domova Tanje Jovićević, Bore Santane, Filipa Đukića i Jovane Tomić Matore.

U nastavku zavirujemo u jedan beogradski restoran, koji vodi porodica Živojinović i u kome se već uveliko kuju planovi za venčanje njihove buduće snajke Aleksandre Prijović i najstarijeg Bobinog sina, Filipa. Lep dan izmamio je u njihovu baštu mnoge goste, a među njima su se našli i slavni košarkaš Miloš Teodosić i njegova supruga, glumica Jelisaveta Orašanin.

Foto: Printscreen Youtube

Kamere „Paparazzo lova“ pratile su pevača Darka Lazića do Brestača, kako bi otkrili da li tamo živi njegova devojka, dok za pevačicom Milicom Pavlović nisu morali daleko da idu - ona je snimljena sa dečkom na beogradskim ulicama.

Foto: Printscreen Youtube

Kako se stišava bura u javnosti u vezi sa slučajem Bekvalac-Lazukić, Nataša se vraća svojim obavezama, ali oko kamere ipak ne miruje. Pevačica je dovela svoju ćerku na redovnu kontrolu u privatnu bolnicu u kojoj se porodila 1. marta ove godine, a „Paparazzo lov“ je bio ispred ulaza i snimio majku sa cuclom u ustima i bebom u naručju.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Darko Lazić

#Filip Živojinović

#Milica Pavlović

#Mina Vrbaški

#Nataša Bekvalac

#Paparazzo Lov

#Televizija Pink

#emisija

'