AKTUELNO

Pevač za Pink.rs priznao da postoje simpatije i sa njegove strane!

Popularna Pinkova zvezda Aca Živanović noćas je svojim ulaskom u rijaliti koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' izazvao pravu pometnju, a njegom dolasku najviše se obradovala Ana Korać, koja je ranije u nekoliko navrata isticala kako joj se pevač dopada, kao i da bi volela da im se pridruži u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Posle susreta sa majkom i sestrom Sava ISPRIČAO KAKO SE OSEĆAO U BELOJ KUĆI, a onda je otkrio šta o svemu misli NJEGOV OTAC: RAZOČARAN JE, OVO GA JE UBILO U POJAM!

Budući da ukućani nisu ostali umuni na pevačevo iznenadno pojavljivanje, oni su prekršili pravilo zadatka, a onda su Ana i Aca otišli kod Drveta mudrosti gde su vodili veoma zanimljiv razgovor, a ona mu je čak sedela u krilu.

Foto: TvPink Printscreen

Simaptije između njih bile su i više nego očigledne, a ovim povodom kontaktirali smo Živanovića koji je za Pink.rs otkrio sve o odnosu sa Anom, ali i o njihovom susretu pred kamerama najglednaijeg rijalitija.

- Meni je sinoć bilo fenomenalno u ''Zadruzi''. Super sam se proveo i rado sam prihvatio poziv produkcije da uđem na kratko. Iskreno, znao sam ja da će oni pasti kad sam ja u pitanju. Tamo ima mnogo meni dragih ljudi, a tu je i Ana. Ne bih baš da pričam šta ja imam sa Anom odranije, neka to ostane tajna, ali poznajemo se preko zajedničkih prijatelja - kaže kroz osmeh Aca za Pink.rs i dodaje:

Foto: Printscreen Instagram

- Simpatije postoje i sa njene, a i sa moje strane, pa videćemo kad izađe iz ''Zadruge'' šta će biti, ne bih da pričam unapred. Sve u svemu, Ana je jedna super osoba, moj tip devojke kad je izgled u pitanju - rekao je pevač.

Ukoliko ste noćas propustili Acin i Anin susret u rijalitiju ''Zadruga'' u nastavku možete pogledati kako je protekao njihov razgovor sa Drvetom mudrosti, kao i kako se vatrena Ivanjičanka osećala dok je sedela u pevačevom krilu:

Autor: M. K.

#Aca Živanović

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

'