AKTUELNO

Svi zadrugari su u šoku zbog blogerkinog ponašanja.

Tokom ranih jutarnjih časova Luna Đogani je zapala u teško psihičko stanje. Ona je jecala i bacala stvari po Beloj kući zbog toga što je bila isprovocirana pesmama koje je Sloba Radanović pevao na žurki svojoj supruzi Kristini Kockar.

Foto: Printscreen Youtube

Pevač se našao u čudu zbog novonastale situacije, pa je svoje probleme podelio sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Iako su veći deo razgovora njih dvojica šaputali i pričali u šiframa, ono što se može zaključiti jeste da je Nemanja savetovao svog cimera da se distancira od Lune.

S obzirom na to da je Đerić bio svedok kada je blogerka doživela nervno rastrojstvo, on je bio u šoku zbog toga što je blogerka pevača krivila zbog njenog stanja.

Ja gotivim i ćaleta i kevu, ali to nema veze sa ovim sada što pričam, sad kad sam video ovo (histerisanje). Buraz gledam tebe, moram da ti kažem ovo. Klinka je... Ako je distanca bila ovolika, treba da bude veća. Dosta si dao sebe za šta? Šta je dosta - upitao je Đekson Slobu.

Foto: Printscreen Youtube

Đerić je dodao da je Luna svojim ponašanjem pokazala da je nezrela i da mu je žao kroz šta sve Radanović prolazi.

Hteo sam da se nikad ne oseti ugroženom - pričao je Sloba
Trebaš drugim ljudima napolju. Tebi ovo ne treba - tešio je Đekson Slobu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Miki ne želi da obnovi vezu sa Nadeždom u rijalitiju, pa joj poručio: OPROSTIO SAM TI, ALI NEĆEMO DA PRIČAMO O NAMA! (VIDEO)

Razgovora između Slobe i Đeksona možete detaljnije pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'