AKTUELNO

To da je zatvoreni prostor mi i nije neki izgovor. Ako ćeš da budeš veran u braku, budi veran i na pustom ostrvu - dala je svoj komentar o najaktuelnijem ljubavnom trouglu Nikolija Jovanović za portal pink.rs.

Atraktivna pevačica Nikolija Jovanović uživa u svojoj ljubavi sa pevačem Reljom Popovićem sa kojim ima ćerkicu Reu. Iako neretko u javnosti iznosi detalje iz svog života, ona ne krije da i bez papira njen vanbračni život funkcioniše savršeno.

Nikad ne reci nikad, znači, može da se desi da mi proradi ta želja za udajom, ali mi nije presudna za srećan odnos - rekla je Nikolija.

Foto: TvPink Printscreen

Podstaknuti njenim statusom u kojem se trenutno nalazi, dotakli smo se teme o trenutno najpopularnijem ljubavnom trouglu u Zadruzi, a koji čine Sloba Radanović, Kristina Kockar i Luna Đogani. S obzirom na to da je u njihovom slučaju Kija prevarena pred milionskim auditorijumom, pitali smo Nikoliju kako ona kao komentariše trenutnu situaciju, a ona je javno svojom izjavom potvrdila da brak nije uslov za srećan život, pa je svog verenika uporedila sa ovim zadrugarom.

Foto: Pixabay, Pink.rs

Pa, malo, da. Ja generalno nemam mnogo vremena da gledam TV. Znaš kako, udata ili ne, Relja i ja funkcionišemo savršeno i ne mislim da bi tako nešto moglo da se desi. Mislim da brak u kojem stvari dobro funkcionišu, da takvom braku i takvim ljudima ne može da se desi takav okršaj. E sad, po meni, ako već moram da komentarišem je možda greška to što se desilo dok su bili u braku ili što pre svega toga nije usledio neki razvod. Čak je i meni koja nisam udata, a pitaš me šta mislim o udaji malo skrnavi tu instituciju zvanu brak. Onda, čemu taj papir? Ne znam kako se odvija i kako će se završiti taj ljubavni trougao, to mi stvarno nije jasno. Mislim...dosta onako čudna situacija, dosta je i javna. Ja mu sigurno ne bih oprostila prevaru, nema te ljubavi. Ne mogu da krivim nikoga, očigledno da taj brak nije funkcionisao, šta to znači? Luna napala Slobu. Mislim, Relju na nastupu dnevno napadne sto žena i šta sad, svaki muškarac koji je napadnut treba da poklekne. Ne znam kako se ta veza desila, ali kako on nije mogao, a da ne poklekne. Možda je i Kija odgovorna, ne znam, u svakom slučaju mislim da to nije funkcionisalo kako treba...To da je zatvoreni prostor mi i nije neki izgovor. Ako ćeš da budeš veran u braku, budi veran i na pustom ostrvu. To je kao prijateljstvo, generalno kao najbolji drug i drugarica. I kada ih pitaju da li bi bili najbolji drug i drugarica da se nađu na pustom ostrvu? I onda svi krenu da se češkaju po glavi, pa... kakvo vam je to drugarstvo? - rekla samo za naš portal Nikolija.

K.Ristić

#Nikolija Jovanović

'