AKTUELNO

Kristininu mamu su i te kako dirnule reči Draginje Radanović.

Prethodne večeri u studiju u Šimanovcima gostovala je majka Slobodana Radanovića, Draginja Radanović.

Ona se ne pojavljuje često u medijima zbog svojih starosnih godina, kao ni zbog toga što ne želi da se izjašnjava povodom ponašanja svog sina koji je u najgledanijem rijalitiju prevario svoju još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona je u emisiji kod voditeljke Katarine Nikolić otvorila sve karte, a za svoju snajku i nije imala reči hvale. Draginja je u više navrata izjavila da Kija igra igru i da zapravo ne voli njenog sina, a onda je progovorila o njihovoj svadbi koja po njenom viđenju nije bila tako srećna i vesela.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je posle svadbe odmah otišla kod svoje majke, pa čekaj, ti si se udala za majku ili za moga sina? Ne znam šta se tu dešava, ali ona njega ne voli, ona ima neke druge namere. Ko je ne zna, skupo bi je platio - rekla je Draginja u emisiji.

Iako niko ovo nije očekivao, putem društvene mreže ,,Fejsbuk" oglasila se i Kijina mama, Nadica Kamel koja je ukratko dala svoj komentar sve što je Draginja u toku večeri izjavljivala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta je Nadica želela da kaže ovom statusnom objavom i da li je ovo bila poruka da koja je aludirala na to da je Dragica permutovala neke stvari, preostaje da saznamo.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'