AKTUELNO

Neće joj biti dobro kad ovo vidi!

Poznata pevačica Dragica Radosavljević Cakana, podigla je veliku prašinu gostovanjem u jednoj od emisija posvećenoj ''Zadruzi'', najgledanijem rijalitiju ikada. Ona je osudila postupke Lune Đogani, dok je sa druge strane javno podržala brak (Kije Kockar i Slobe Radanovića) kao svetu instituciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Cakana je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, a ovog puta za Pink.rs otkriva da je brend Lune Đogani, koji je ona lansirala pre samo nekoliko dana - prekopiran od svetskog brenda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Iz pouzdanih  izvora znam da je brend Luna Đo zapravo prekopiran od poznatog svetskog brenda. Imam prijateljicu u Americi koja je veoma upućena i o kojem brendu se tačno radi, a znam da će Luna morati i da odgovara za ovo. Kako sam načula, sprema joj se tužba, a o tome ćete verovatno tek čitati u narednim danima. Tek će se podići prašina - otkriva Cakana za naš portal.

Foto: Instagram

Najnovija vest koja se tiče Cakane i njenog rada je novi sastav SARA etno - pop pevačka grupa sa kojom će pevačica ovog leta provesti većinu vremena radno.

Autor: D. Radosavljević

#Dragica Radosavljević Cakana

#Luna Đogani

#Tužba

'