AKTUELNO

Otvorila dušu!

Košarkašica Milica Dabović ovih dana boravi kod svojih na crnogorskom primorju. Ona je odlučila da sebi priušti relaksaciju, pa tako možemo videti da tamo uživa u čarima mora i sunca.

PROČITAJTE JOŠ: MNOGI JE OSUĐUJU, ALI ONA NE ODUSTAJE: Evo u čemu Ana Ivanović sada najviše UŽIVA!

Foto: Instagram

Milica je odlučila da svima stavi do znanja da je rešila da promeni neke stvari u životu, kao i da se okrene sebi, pa je na društvenoj mreži Instagram podelila svoju fotku sa plaže sa sledećom porukom:

Foto: Printscreen Instagram

Ne zamerite mi... Počela sam pored najviše na svetu što volim sina da volim malo i sebe. Godinama su mi svi ostali bili više važni i najviše sam ljubavi imala za njih i ako su mi zbog toga pravi prijatelji zamerali. Gubila sam i trošila svoju energiju kako drugima da pomognem, kako da ih obradujem, kupim, usrećim, nasmejem, razveselim jer tako sam sama bila srećna. Mislila sam da je tako bolje, daj i biće ti dato-vraćeno, uzvraćeno. Možda jeste sada, na neki drugi način, a samo ja i Bog znamo koji. Nikada nisam odbijala pomoći, uvek sam bila spremna za rad, da li je to trčanje, kopanje, nošenje, branje, nije bilo važno, važno je da sam bila spremna! Kada malo bolje razmislim uvek ću biti spremna da pomognem, da li je to neka reklamica na Insta, da li je to kada pomognem bakici u komšiluku koja nosi jedva pune kese iz prodavnice, da li je to da napisem sastav, da odgovorim, dam savet, kopam, perem, farbam, peglam, nahranim kučiće, odazovem se svim humanitarnim akcijama, televizijama, da li je to kada vidim da su nekome stala kola izađem da ih guram, da li je to kada igram odbranu za dvoje ili pošaljem brdo robe za one koji nisu u mogućnosti, ili odem u prihvatilište za decu, snimim reklamu, ili se uključim u fondaciju, da li je to da idem sa sastanka na sastanak sa Stefanom u kolicima da bih obezbedila što bolje uslove deci sa kampa, ili je to intervju koji sam uvek rado davala surovim novinarima, radila sam jer sam zelela, jer sam htela jer sam iskrena, ponosna i srećna! Mnogi mi zameraju na tome, pa dragi mnogo mi je drago što nisam vi, što sam se izdvajala od mase i uvek bila ono sto jesam! Covek!!! Borim se i boriću se! Sve ima svoju cenu... Jedni odlaze, drugi dolaze, oni koji su me razočarali davno su na nebu, redovno idem u crkvu i palim 13 sveća, jedna od tih 13 je za žive, a jedna za mrtve. Verujem u čuda, ne zamerite mi! I da, uvek hvala divnim devojkama, mamama, ženama dečici i muškarcima što imaju lepu reč, to je moja moć... To je ono zašto kada padnem znam odmah da ustanem - napisala je Milica na svom profilu na Instagramu, a usledile su reči podrške i mnogobrojne pohvale na račun košarkašice.

Autor: Pink.rs

#Instagram

#Milica Dabović

'