AKTUELNO

Novi detalji sa estradne scene Srbije pred kamerama emisije "Paparazzo lov".

Kako se najgledaniji rijaliti na Balkanu nastavlja, i ove srede emisiju “Paparazzo lov” na TV Pink od 22h otvara “Zadruga specijal 6”.

Ovog puta idemo do kuća Adrijane Radonjić, Marka Miljkovića i na Banovo Brdo, u kraj Nemanje Đerića Đeksona. Jedan od najpoznatijih rijaliti igrača u Srbiji - Miki Đurićić, ponovo je napustio igru pre kraja i pobegao od kamera, ali nisu i one od njega, pa ćemo videti šta radi u rodnom Kupinovu, u koje se vratio po izlasku iz “Zadruge”. I Milica Dugalić je imala razloga da napusti rijaliti, ali se ona borila do kraja. Ipak, videćete da njenoj sreći nema kraja zato što sada može da bude uz ćerku Mašu, u njenim poslednjim danima trudnoće.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

U nastavku emisije, ukoliko imate strah od igli, zažmurite na jedno oko, jer je voditeljka Dušica Jakovljević uradila ubrizgavanje botoksa u lice pred kamerama emisije “Paparazzo lov”.

Videćemo potom kako je protekla proslava 20. rođendana Cecine ćerke, Anastasije Ražnatović. Međutim, to su mogli svi da vide, ali kamere “Paparazzo lova” su pošle malo dalje, pa snimile Anastasiju sa novim/starim dečkom. Da li je u pitanju veliko pomirenje?

Foto: Printscreen Youtube

Bilo je još slavlja proteklih dana u Beogradu. Peta Zvezdina zvezda - Dragan Stojković Piksi, dočekao je i crkevno venčanje ćerke Anje, koja mu je već podarila unuku sa francuskim automobilistom Ugom Valenteom, za koga se udala februara meseca u Parizu.

Foto: Printscreen Youtube

Na kraju emisije ispratićemo legendarnog pevača Sinana Sakića u novu borbu za izlečenje, jer je posle neprilika koje je ima u Kliničkom centru Srbije, napustio i privatnu kliniku i u veoma lošem zdravstvenom stanju potražio terapiju na nekom boljem mestu.

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Dragan Stojković Piksi

#Dušica Jakovljević

#Milica Milisavljević Dugalić

#Miroslav Miki Đuričić

#Paparazzo Lov

#Sinan Sakić

#Televizija Pink

#Zadrugari

#emisija

'