AKTUELNO

Više ne može da ga gleda pored svoje ćerke?

Otac Andrijane Radonjić, učesnice najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' i bivši učesnik Duško Radonjić ne želi sebi da prizna da se pred kamerama dogodilo ono od čega je strahovao. Naime, njegova ćerka i reper Nemanja Đerić Đekson imali su akciju ispod jorgana u hotelu pre nekoliko dana, a kako bismo saznali šta na to ima da kaže patrijarhalni otac kontaktirali smo ga.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: HOĆEŠ JOŠ JEDNOM PA DA SE TUŠIRAMO? Andrijana i Đekson imali VRELU AKCIJU pred kamerama, Duško će POBESNETI POSLE OVOGA!

- Malo su se opustili, poneli su ih hormoni i emocije. Video sam taj snimak i tu ne vidim ništa konkretno da li je baš došlo do toga ili ne. Ne bih ja tu sudio mnogo jer nema konkretnih dokaza da je zaista došlo do s*ksa. Malo su opet prešli granice, ja sam rekao šta sam imao, a šta će oni i kako će neka vide to sami - kaže Duško za Pink.rs i dodaje da bi rado podržao vezu Lune Đogani i Đeksona, ukoliko do toga dođe:

Foto: RTV Pink reality - printscreen

- Ništa meni tu nije jasno. Ona kao sada hoće da bude sa njim u izolaciji, a pre toga su kao raskinuli. On se nešto mota oko Lune. Da sam ja tamo, to tako ne bi bilo! To su pomeni budalaštine što Andrijana hoće da bude u izolaciji. Ne bi ona tamo kod njih otišla da sam ja u ''Zadruzi'', ja to ne bih dopustio! Šta ona tamo traži? Ja od srca želim Luni i Đeksonu da se oni zbliže. Pevao bih im i na svadbi, i to gratis, i od oca bivše devojke - televizor. I to bih im poklonio, ja mislim da je to pristojno sa moje strane. Samo neka oni napreduju. Za Andrijanu već ne znam kako bi reagovala, ja pričam u svoje ime - istakao je Andrijanin otac za naš portal.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. K.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Luna Đogani

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Seks

'