AKTUELNO

Srpska predstavnica na Evroviziji sinoć je okupila veliki broj kolega, saradnika i prijatelja na promociji svog albuma prvenca.

Poznata pop pevačica Tijana Bogićević je, nakon skoro deset godina otkako se prvi put kao solista pojavila na regionalnoj muzičkoj sceni, objavila svoj prvi studijski album "Čudo", koji je sinoć promovisala u "Bitef Art" kafeu u Beogradu.

Foto: Pink.rs

Jednu od najistaknutijih pop pevačica na našoj javnoj sceni sinoć su podržali brojni prijatelji, kolege i saradnici među kojima su bili Dušan Alagić, autor većine njenih pesama, Bane Opačić, Aleksandra Sara Milutinović, Boris Režak, Danica Krstić, Bojana Stamenov, Aleksa Jelić, član žirija "Pinkovih zvezdica" Sergej Ćetković, Aleksandar Sale Cvetković, Jovana Pajić, Danijela Karić, Ivan Mileusnić, Ana Milenković, Bojan Marović, voditeljka Televizije Pink Dušica Jakovljević i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nakon što je pozdravila goste, Tijana je sa svojim muzičarima održala lajv koncert u kojem su uživali svi prisutni. Tom prilikom je uživo otpevala nekoliko novih pesama, ali i starih hitova koje su gosti njene promocije pevali uglas.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Izdala sam pop album, to je samo po sebi čudo u Srbiji! Čudo je da se kod nas, gde je muzika u ovakvom stanju, izgura do kraja i objavi jedan ovakav pop album. To mi je prvi album, napisala sam čak i da se od njega odustajalo, pa mu se opet vraćalo... Čudo je da sam završila jedan pop album, ovo je jedan evergrin, što zauvek ostaje. Srećna sam što sam uspela ovo da izguram. Nemam specijalna očekivanja osim da ovo postane jedan od najboljih albuma svih vremena - izjavila je za Pink.rs sjajno raspoložena pevačica, koja smatra da ljudima, zapravo, nije potrebno čudo da bi bili ispunjeni srećni, već vera u sebe svakodnevni rad na sebi.

Foto: Pink.rs

- Nije nam potrebno čudo, to svako treba da odluči. Volela bih da ljudi usvoje taj mentalitet, iako znam da je teško, jer malo smo ubijeni u pojam. Ako nam nešto ne odgovara – menjajmo! Svaki dan treba da imamo nešto što nas vodi ka cilju, da budemo bolji i jedino mi sami sebi možemo poboljšati život, niko drugi. Kada to budemo shvatili, onda će nam biti bolje u tom smislu. Moramo raditi na sebi.

Foto: Pink.rs

Posebno značenje i poruku, izuzev ostalih pesama, ima emotivna balada "Tijanina", koja je posvećena tragično nastradaloj Tijani Jurić.

- Znači mi ta pesma veoma, posvećena je Tijani Jurić. Sećam se da me je njen otac Igor Jurić zvao da otpevam neku pesmu koju su prvobitno planirali da snime u njenu čast. Ja tu nisam mogla nažalost da učestvujem, i onda sam kasnije pitala Duleta da li bi napisao pesmu koja će biti posebna, da je posvetimo Tijani. Nisam nešto mnogo htela o tome da pričam, ali i što da ne, treba reći i znati. Svako ko je nekog izgubio može se pronaći u njoj i meni je drago da to njenoj porodici znači - objasnila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Tijanu je, tokom jednog od najvažnijih trenutaka u njenoj profesionalnoj karijeri, podržala i popularna voditeljka Televizije Pink Dušica Jakovljević, čijem se dolasku na promociju veoma obradovala, a mi smo je upitali od kada datira njihovo prijateljstvo.

Foto: Pink.rs

- Odavno! Dugo godina sam pevala u bendu kao prateći vokal, kroz taj period sam upoznala sve te ljude... Znamo se sa koncerata i tih druženja i baš mi je drago da je došla - objasnila je Tijana.

Podsetimo, "Čudo" Tijane Bogićević sadrži čak 11 pop pesama, kao i dve bonus numere - "Tražim" i "Tvoja". Nekoliko dana pre objavljivanja prvog studijskog albuma srpska predstavnica na Evroviziji 2017. godine snimila je u Njujorku spot za novu pesmu "Nekako nikako", koju možete poslušati u nastavku:

D. Tanasijević

#Aleksa Jelić

#Aleksandar Cvetković Sale

#Bane Opačić

#Bojan Marović

#Bojana Stamenov

#Danijela Karić

#Dušica Jakovljević

#Jovana Pajić

#Sergej Ćetković

#Tijana Bogićević

#pevačica

'