AKTUELNO

Trudna sam već mesec dana i nisam sigurna šta da uradim. Nikad do sad nisam rađala, ginekolog mi je rekao da bi moj abortus bio rizičan - kaže dvadesettrogodišnja devojka koja tvrdi da nosi folkerovo dete.

Tanja Bogdanović (23) koja tvrdi da je trudna sa folkerom Acom Lukasom, tvrdi kako joj je pevač uputio niz šokantnih uvreda kada je saznao da ona nosi njegovu bebu.

Bogdanovićeva navodi da je Aca Lukas njihovo nerođeno dete nazvao krokodilom, kao i da ju je njegovo ponašanje povredilo ali i razbesnelo, pa je iz tog razloga odlučila svoju verziju priče iznese u medije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Rekao mi je: „Šta ti je, rodićeš krokodila. Bolje ti je da odmah abortiraš.” Ponovila sam mu da tu odluku hoću sama da donesem. Trudna sam već mesec dana i nisam sigurna šta da uradim. Nikad do sad nisam rađala, ginekolog mi je rekao da bi moj abortus bio rizičan. Ne bih volela sada da napravim grešku i sutra da ne mogu da imam dete sa nekim koga volim - kaže Tanja i nastavlja:

- Baš sam u šoku. I kad bih rodila to dete, plašim se da li će mi ga on oduzeti. Sa njim danas pričaš jednu priču, sutra drugu, prosto je takav. Plašim se šta bi mogao da mi uradi, ali taj njegov bezobrazluk me je razbesneo i zato sam odlučila da progovorim - tvdi ona za "Blic".

Tanja nam je otkrila sve detalje odnosa sa folkerom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Lukasa sam upoznala u jednom restoranu u Beogradu. Bio je sa prijateljem kojeg sam i kasnije sretala, prišao mi je i rekao da sam jako lepa. Videli smo se nekih pet-šest puta, išla sam u njegov stan. Tada mi je svirao na klaviru i pevao. Poslednji put kad smo se videli sa nama se bila njegova četiri druga i dve drugarice - rekla je ona, pa dodala:

- On me je tada molio da dođem i da upoznam njegovog kuma. Bio je pažljiv prema meni, to je prvi put da sam sedela sa njegovim društvom, inače sam se sama s njim viđala. Nakon toga smo spavali, prvi put bez zaštite, i eto, desilo se šta se desilo. Nažalost, sa njim sam ostala trudna - kaže dvadesettrogodišnja Tanja Bogdanović

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Dete

#Trudnoća

#pevač

'