AKTUELNO

Na nju su baš ostavile utisak blogerkine reči.

Tokom žurke na kojoj je gostovala Maja Berović pre dve večeri modna blogerka Luna Đogani izjavila je da bi i ćerki predsednika fudbalskog kluba Crvena Zvezda, Maši Terzić, prišla ukoliko bi je zatekla kako povraća kao što je prišla Slobi Radanoviću nakon svih skandala koji su se dešavali među njima.

Foto: Instagram

Poznato je već da je Maša bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, sa kojim je Luna provela dve godine, a očigledno je da među njima postoje neke razmirice od ranije, čim je ćerka Gagija i Anabela u ovom kontekstu spomenula Terzićevu.

Maša nije želela da prećuti spominjanje njenog imena u rijaliti programu, pa je na društvenoj mreži Instagram osula paljbu po Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Ona baš ne može bez mene, i po ko zna koji put.... pa draga gospođice, Mašu ne bi nikad našla pijanu nigde, jer je Maša dama, koja nikada ne bi dozvolila takvo ponašanje kao tvoje, koja ne baca stvari i ne lomi sve oko sebe kada nešto nije po njenoj volji, koja ne plače za svaku sitnicu i ne pada u nesvest kada neko neće da razgovara sa njom.. Uostalom, to ništa nije ni bitno, koliko je bitno da Kija ima potpunu podršku od mene, jedna lavica od žene, pametna i vaspitana - napisala je Veljkova bivša devojka.

Ali to joj nije bilo dovoljno, pa se i danas ponovo obratila svim ljudima koji je prate na društvenim mrežama i pored najnovije fotografije na Instagramu napisala rečenicu koja se može protumačiti kao još jedan komentar na Đoganijevu.

Uvek su gori za boljima lajali - napisala je Maša uz sliku na kojoj je vidno nasmejana.

PROČITAJTE JOŠ:CECINA FOTKA STARA 27 GODINA: Ovako je najveća blakanska zvezda izgledala na svojoj MATURI! (FOTO)

T. R.

#Luna Đogani

#Maša Terzić

'