AKTUELNO

Berovićeva je mislila da će svojom kreativnošću uspeti da prikrije da nosi stari komad garderobe, međutim, prevarila se.

Pevačica Maja Berović važi za jednu od najstilizovanijih dama na domaćoj javnoj sceni - njen garderober prepun je odevnih komada svetski poznatih kreatora, a prepoznatljiva je kao neko ko obožava da nosi preskupe modele modnih brendova Versaće i Balmejn. Ipak, izgleda da ni nju nije zaobišlla kriza, budući da se ponovo pojavila u garderobi koju je već nosila u javnosti.

Naime, Maja je ponovo obukla efektne iscepane farmerke koje su privukle veliku pažnju u aprilu 2014., na Pink Music Festivalu, gde je postigla veliki uspeh singlom "Alkohol" - pevačici je, izgleda, ovo jedan od omiljenih odevnih komada, budući da je rešila da se ponovo fotografiše u njima, iako njene fotografije u sličnom stajlingu svojevremeno preplavile regionalne medije.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Kada ih je pre dve i po godine nosila, pažnju muškaraca privukle su njene gole noge koje su virile iz ogromnih rupa duž nogavica, a obzirom na to da je rešila da ih obuče i usred decembra 2016. godine, kada su temperature znatno niže, Maja se od hladnoće zaštitila mrežastim čarapama.

Takođe, ona je svoj moderni stajling upotpunila i neobičnim aksesoarima - mnoštvom zihernadli kojima je ukrasila farmerke, pa je mislila da niko neće primetiti da pevačica, čiji se garderober procenjuje na više desetina hiljada evra, nosi stare, iscepane farmerke.

Autor: D. Tanasijević

#Farmerke

#Festival

#Maja Berović

#Televizija Pink

#pevačica

'