AKTUELNO

Sabina Sakić je, slomljena, dala je izjavu za medije.

Legendarni pevač Sinan Sakić, u ranim jutarnjim časovima je preminuo u svom stanu na Dorćolu. Njemu su prošle godine ugrađeni stentovi u žučne kanale, ali su lekari ustanovili da to nije trajno rešenje, pa su zahtevali transplantaciju jetre.

Nakon izlaska sa hematološke klinike Kliničkog centra Srbije pevač je čekao operaciju. Međutim, kao grom iz vedra neba je jutros odjeknula vest da je Sinan izgubio najvažniju životnu bitku. Njegova supruga Sabina je kroz suze skupila snagu i dala izjavu za medije:

Otišla je moja ljubav, osećam se mrtvo. Ne znam šta sada da radim. Niko od kolega me nije pozvao. Ne znam zašto. Možda zato što se ne javljam na telefon, ali zaista ne znam - započela je Sabina i dodala:

Foto: Pink.rs

Veoma sam ljuta i dalje, besna sam zbog svega, molim vas, kuća mi je puna, to je sve što mogu sada da vam kažem. Hvala vam - kroz plač je završila neutešna supruga legende narodne muzike.

PROČITAJTE JOŠ:UVEK ĆU TE NOSITI U SEBI! Ćerka Sinana Sakića oprostila se od oca dirljivom porukom: Hvala ti, tajo! (FOTO)

Foto: Instagram

Sinan je iza sebe ostavio četvoro dece, sina i tri ćerke i mnoštvo hitova, a poslednji album,  pod nazivom "Jedina", snimio je 2014. godine.

T. R.

#Sabina Sakić

#Sinan Sakić

'