AKTUELNO

Pevač koji nas je danas napustio nije živeo tako mirno.

Legendarni pevač narodne muzike Sinan Sakić, koji je jutros preminuo u 62. godini, imao je veoma težak život.

On je rođen 13. oktobra 1956. godine u Loznici, a o njemu se od ranog detinjstva najviše brinula majka, za koju je bio veoma vezan.

Foto: Instagram

Pokojni pevač je 37 godina bio u braku sa suprugom Sabinom, koja danas nije mogla da zaustavi suze pošto je pevač izdahnuo u njihovom domu u Beogradu.

Njih dvoje su iz ovog braka dobili dvoje dece - ćerku Đulkicu i sina Alena, a Sinan iz prvog braka ima još dvoje - Rašida i Medu. Svi oni uspeli su da dođu u žižu javnosti svojim postupcima.

Najveći šok u njegovom životu bilo je veče kada je njegov sin Rašid Sakić zvani Ćelo, ubio svog druga Dragoljuba Despotovića, koga je Sinan gledao kao svoje dete, na šetalištu u Loznici.

Foto: Printscreen

Te večeri Sinan je imao nastup, koji je, kao pravi profesionalac, nastavio po dogovoru čak i kad je saznao za ovaj slučaj. Dragoljub, s kojim je Ćelo bio veoma blizak, odrastao je u Sakićevoj kući, zbog čega je pevaču još teže palo što ga je njegov sin usmrtio.

Do porodičnog razdora i svađe između njih dvojice došlo je pre 15 godina, a Sinan je sina od tada posetio samo jednom u zatvoru, dok Rašid nije tražio da ga puste iz Padinske skele da vidi bolesnog oca, iako ima zakonsko pravo na molbu te vrste.

Foto: Instagram

Sledeći stres priredio mu je drugu sin, Alen Sakić, koji je 2015. godine za dlaku izbegao smrt, nakon što se automobilom zakucao u banderu, koja je potom pala preko njegovog vozila. Srećom, on i njegova supruga, s kojom je bio u vozilu, zadobli su samo lakše povrede.

Foto: Pink.rs

Na kraju je i njegov treći sin, Ernest, napravio skandal ispred Kliničkog centra samo nekoliko dana pre pevačeve smrti. Do incidenta je došlo kada su njegovi sinovi stigli u posetu, sa željom da ga odvedu iz Kliničkog centra u Beogradu na snimanje, što lekari nisu dopustili jer je u lošem stanju. Tada je Ernest napravio hoas, jer porodica nije bila zadovoljna negom, a nakon toga je vrlo brzo priveden i protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda.

Foto: Facebook

Čak je i njegova jedina ćerka, Đulkica Sakić Amzić, uspela da zainteresuje javnost kada je odlučila da prokomenariše aktuelna dešava u "Zadruzi", najgledanijem rijlitiju u regionu.

Naime, ona je na Fejsbuku oplela po Anabeli Atijas i Luni Đogani, kritikujući njihovo ponašanje, i hvaleći Kristinu Kockar, zauzimajući se za njen brak, u koji, prema njenom mišljenju, Luna nije trebalo da dira dok se ne završi.

Autor: V. T.

#Alen Sakić

#Sabina Sakić

#Sinan Sakić

#Đulkica Sakić Amzić

'