AKTUELNO

Oni će ovo veče posvetiti svom kolegi koji nas je danas napustio zauvek.

Večeras na Tašmajdanu počeo je dugo najavljivani festival ''Impero Music Week“, a njega otvaraju u okviru prve, pop večeri: Lexington bend, Dženan Lončarević i Projekat bend.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVU PATNJU I BOL NE BI POŽELEO NIKOME: Đulkica objavila potresnu Sinanovu fotografiju iz bolničke postelje, njene reči LOME SRCE!

Foto: Promo

Pred sam početak koncerta, Dženan i Bojan Vasković izrazili su tugu zbog smrti njihovog kolege, legende narodne muzike - Sinana Sakića.

- Jako teško sam primio tu vest, mnogo mi je žao. Otišao je jedan velikan, jedan čovek koji je ostavio jedan veliki pečat. Potrudićemo se i večeras da pokažemo svima koliko nam fali Sinan Sakić - rekao je Dženan za Pink.rs i dodao da pozitivnu tremu uvek ima pred nastup, ali i otkrio kakvo mišljenje ima o kolegi Bojanu Vaskoviću.

Foto: NKostić

- Pozitivnu tremu uvek imam, najlepše se osećam na bini. Mislim da kada ne bude treme, da se više neću baviti ovim poslom. Boki je jedan pošten i čestit drugar, veoma mi je drago što je i moj drug. Boki je zaista vredan pažnje - istakao je Lončarević.

Foto: Pink.rs

Kako kaže, Bojan iz Lexington benda, oni će nastaviti da izvode Sinanove pesme na nastupima, sada u još većoj meri.

- Želim da izjavim iskreno saučešće porodici, mnogo mi je žao. Na našem repertoaru ima dosta Sinanovih pesama, sigurno ćemo ih i dalje izvoditi, verovatno u još većoj meri... Njegova karijera nama mlađima može biti samo uzor - rekao je Bojan Vasković za naš portal i otkrio zbog čega je Tašmajdan za njega posebno mesto.

Foto: Pink.rs

- Ja inače obožavam otvorena mesta, a pogotovo Taš... Poseban je, možda zato što je u blizini i i Crkva Svetog Marka, sigurno da ima i toga, a ovde smo prošle godine održali i koncert.

Foto: Pink.rs

A s obzirom na to da je 1. jun rezervisan za Dženana, „Lexington“ i „Projekat“ bend, 2. juna će uživati ljubitelji roka uz „Neverne bebe“, „Kerber“ i „YU grupu“, dok će 3. juna pravu žurku na Tašmajdanu napraviti zvezde ’90-ih – „Moby Dick“, Gru, Ivan Gavrilović, „B3“, „Beat Street“, DJ Đuka i Dr Iggy.

Autor: D.T. ; M. K.

#Bojan Vasković

#Dženan Lončarević

#Impero Music Week

#Lexington bend

'