AKTUELNO

Iznela svoje mišljenje!

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" gošće Sanje Marinković bile su Lidija Vukićević, Suzana Mančić, Slađa Delibašić, Sanda Rašković Ivić, ali i roditelji učesnika najgledanijeg rijalitija "Zadruga" - Kijina mama Nadica Zeljković, Lunin tata Gagi Đogani i Andrijanin tata Duško Radonjić.

Foto: RTV Pink

Kako je Sanja prokomentarisala učešće dece ovih roditelja u rijalitiju Zadruga, Lidija Vukićević osetila je potrebu da iznese svoje mišljenje:

Ja mislim da dok su moja deca bila mala, s obzirom na to da su odrastali uz mene, ja sam im dozvoljavala greške zarad njihove nezavisnosti. Ali sada u ovim godinama, gde više nema vaspitanja, ja bih se zapitala gde sam ja pogrešila da moje dete radi to, to i to. Ja zaista ne krivim tu decu, mislim da je tu, uslovno rečeno, problem u roditeljima i nedovoljnoj komunikaciji kroz njihovo odrastanje - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Ostale gošće složile su se sa njom, kao i Nadica, koja je priznala da se nije slagala sa tim da Kija uđe u rijaliti, na šta je Lidija rekla da je za to trebala velika hrabrost i da ne bi mnogo žena uradilo isto.

Ona je to uradila zbog svog duševnog mira - rekla je glumica.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Kija Kockar ušla je u rijaliti Zadrugu pre nekoliko meseci, gde se već nalazio njen suprug Slobodan Radanović, koji je tada započeo vezu sa blogerkom Lunom Đogani.

Autor: N. Vujčić

#Lidija Vukićević

#Magazin In

#Rijaliti Zadruga

'