AKTUELNO

Pevačica je u intervjuu za Pink.rs otkrila koliko joj je teško zbog toga što nas je napustio legendarni folker.

Folk pevačica Indira Radić je bila počasni gost na sinoćnom "Državnom prvenstvu Srbije u sportskom latino-američkom plesu". Nju je sa osmehom na licu dočekao organizator ovog takmičenja, koreograf i plesač Ivan Mileusnić.

Indira nije krila svoje oduševljenje što je deo ovakve manifestacije, ali je odlučila da bude samo posmatrač, ne i učesnik.

Očekujem da pobedi najbolji. Ja volim da plešem, ali nisam neki veliki plesač, ja sam pevač. Predlažem da radi svako ko kako zna i ume, ali ću i te kako zapaziti ako je nešto dobro, to ne može da mi promakne - otkrila je ona.

Foto: Pink.rs

Pevačica nam je priznala da se ona rano ostvarila u ulozi majke, a sin joj je pružio još jedno zadovoljstvo i ona je postala mlada baka. Indira se pohvalila da uživa kao baka i otkrila da svaku priliku koristi da bude sa svojim najbližima.

Imam ja dosta vremena i koristim ga u društvu svoje porodice, sa svojom decom, sa sinom i Elinom koju gledam kao svoju ćerku, sa unukom, ja ih ne odvajam. Unuk je mali, sedam meseci, on još uvek nije u stanju da priča i kaže šta želi, da ide, da hodamo. Na koga liči. Hm... mešavina je, na mamu, tatu, bake, deke, na sve nas liči, ali neka bude svoj - rekla je sa osmehom na licu Indira.

Smrt pevača Sinana Sakića, koji je peminuo pre dva dana u svom domu u Beogradu, veoma je potresla folkerku. Ona za njega ima samo reči hvale, a poslednju poruku o njegovom radu iznela je upravo za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Ja sam već počast odala svom kolegi na svom Instagram profilu. Ja sam odrasla uz njegove pesme i to je zaista jedan život koji sam ja živela. Pevala sam te pesme. Mislim da je vreme Južnog vetra i sve to što je on iznedrio jedna revolucija. Sinan je neverovatan vokal bio, takva emocija, takav poseban stil pevača da je to zaista retkost, unikat. Jedna velika tuga i žalost što ga više nema. Ostavio je iza sebe mnogo hitova, evergrinova. Slava mu i neka počiva u miru i izjavljujem saučešće celoj porodici Sakić. Pesma koja je baš onako revolicionarna je "Ej, otkako sam se rodio", "Hvala ti za dane, hvala ti za noći", "Miko, druže moj" - rekla je Indira.

Foto: Pink.rs

Indira odlično izgleda i ne staje. Muzika je ispunjava, a ima i velike planovi u daljoj karijeri. Naime, ona će svoje fanove obradovati novim hitovima i mnogobrojnim iznenađenjima.

Pročitajte još: KAO SAMANTA DŽOUNS: Srpska pevačica lomi muška srca bez milosti! (FOTO)

Nove pesme, novi CD, svašta nešto, nastupi. Stvarno bih volela da završim CD i da napravim jedan veliki koncert u Beogradu - rekla je pevačica u intervjuu za Pink.rs.

D. B.

#Indira Radić

#ples

'