AKTUELNO

Pevačica i reper iznenadili su sve svojim potezom.

Tamara (21) i Aleksandar (19) iz Beograda i Zemuna predstavili su pod imenom "TiA" svoje talente udruženo. On se bavi pisanjem pesama, a ona peva, pa su želeli da pokažu svoj dar celom regionu.

Oni su odrepovali pesmu koju je on napisao, ali je Stefan Đurić Rasta samo nešto više od minuta slušao njihov nastup, pa je pritisnuo crveni taster.

Foto: YouTube screenshot

I Ana Nikolić se odlučila da pritisne isti taster nekoliko sekundi kasnije, a kada su završili nastup zanimalo ju je da li su njih dvoje u vezi, na šta su oni rekli da su samo drugari.

- Eto, to i fali. Meni fali emocija između vas da bi to bilo stvarno, a ovako me niste ubedili u to - rekla je Ana.

Foto: YouTube screenshot

- Vi mi ličite na "Elemental" i imate potencijal. Možda ne za ovaj šou, ali svakako nastavite da radite. Nažalost, imate već dva "iksa", ali ja bih vas svim srcem zamolio da radite i da izdate neku stvar zajedno - prokomentarisao je Žika Todorović, a Ana ih je posavetovala da se smuvaju.

- Meni ste beskrajno sipmatični. Ova mlada dama ima odlučan glas, a ako si ti pravio tekst, pohvaljujem, zaista je fantastičan tekst - rekla je Danica.

Foto: YouTube screenshot

I taman kad su mislili da sa dva glasa ne prolaze dalje, bračni par iz žirija se predomislio.

- Možda sam bila malo preoštra i pustili smo i neke druge ljude. Iskreno, pritisnula sam taster jer mi je sve bilo previše monotono i predugo traje. Ja ću promeniti svoje mišljenje i daću "da" - rekla je Ana i iznenadila sve.

Foto: YouTube screenshot

- Zračite tako nekom dobortom da mi moje unutrašnje Ja ne dozvoljava da kažem "ne" i dajem vam "da" - rekao je i Rasta na opšte oduševljenje prisutnih.

Tamara i Aleksandar su sa četiri glasa prošli dalje i gledaćemo ih u drugom krugu.

Autor: V. T.

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

'