AKTUELNO

Reper je novom pesmom postigao veliki uspeh.

Pavle Bošković, publici poznatiji kao Gazda Paja, pre nešto više od dve nedelje objavio je novu pesmu pod nazivom "1.000 evra", koja je sudeći prema društvenim mrežama i Jutjubu postala veliki hit.

Naime, Gazda Pajina nova pesma se trenutno nalazi na četvrtom mestu u trendingu na Jutjubu u Srbiji, sa skoro četiri miliona pregleda, a prvih deset dana od objavljivanja, pesma "1.000 evra" bila je na prvom mestu u trendingu.

Foto: Printscreen Youtube

Ovom numerom Gazda Paja je prestigao Relju Popovića, Severinu Kojić, Stefana Đurića Rastu i brojne druge izvođače u ovoj kategoriji na Jutjubu.

Da je reper napravio pravi potez eksperimentišući sa novim zvukom i izlaskom iz okvira, dokaz je i to što njegova mnogobrojna publika svakodnevno na društvene mreže kači snimke na kojima peva i igra uz pesmu "1.000 evra", koja je već postala hit u klubovima.

Foto: Promo

Sudeći po svemu ovome, Gazda Paja je bio u pravu kada je najavio da će ova pesma biti pravi letnji hit.

Prošle godine sam izbacio pesmu 'Iz inata' i, na moju veliku radost, pesma je postala radijski hit. Ovo je moj prvi singl ove godine, i hteo sam da uradim nešto novo i drugačije. Dosta je danas pesama koje podsećaju jedna na drugu i tematski, i aranžmanski, i tekstualno. To je meni užasno dosadno jer bi trebalo da je muzika pre svega zabava, pa onda posao, barem sam ja tako uvek kapirao. Tako je i ova moja nova pesma jedna letnja, nadam se zabavna priča o svima nama na Balkanu - rekao je Paja pre dve nedelje kada je pesma izašla.

Dok ne objavi nove pesme, poslušajte i pogledajte Gazda Pajin spot za letnji hit "1.000 evra", u kom je glavnu ulogu, umesto atraktivnih devojaka, imao pravi medved, a poslušajte i njegovu pesmu sa Ognjenom Amidžićem, Markom Konom i Popom sa TDI radija, "Kisela bombona".

Autor: M. Đ.

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#Pesma

#Reper

'