AKTUELNO

Pevačica se pre samo nekoliko dana vratila sa porodičnog putovanja, a prve utiske podelila je za Pink.rs.

Pevačica Ilda Šaulić 12. septembra zapevaće pred svojom publikom na koncertu pod nazivom ''Moj način'' koji organizuje na letnjoj sceni jednog prestoničkog lokala, a na ovaj način ona će obeležiti 10 godina svoje muzičke karijere. Ćerka kralja narodne muzike, Šabana Šaulića otkrila je za Pink.rs kako će izgledati njen koncert, za koji s ponosom tvrdi da će biti poseban, i to iz više razloga.

Foto: Dare to Dance

- Koncertom koji je će biti održan u septembru želim da obeležim 10 godina muzičke karijere. Izabrala sam fenomenalan prostor kako bi koncert bio na otvorenom, to mi je bilo veoma bitno. Zamislila sam da sve bude božanstveno te večeri, romantično, to će biti jedno posebno veče. Još uvek razmišljam kako ću biti odevena za tu priliku, ima vremena, mogu samo da kažem da će to biti nešto posebno, kao i samo to veče. Imaću goste na koncertu, još smo u pregovorima, pa ne mogu da otkrijem ko bi sve mogao da mi se tog 12. septembra pridruži na bini. Ja sam jedan vizuelni tip i u svojoj glavi već imam sliku kako će sve to da izgleda - kaže Ilda za Pink.rs i dodaje da će njena ćerka Ema prvi put prisustvovati nekom njenom nastupu zbog čega je neizmerno srećna.

Foto: Pink.rs

- Naravno. Ema mora da dođe na mamin koncert. To će biti jedan poseban trenutak i za nju i za mene. To će biti prvi put da ona prisustvuje nekom mom nastupu. Ema generalno odmah prepozna moj glas i moje pesme. Čak i kada na televiziji počne moja pesma ona odmah počne da pucketa rukicama i da više ''mama''. Ona je već sada veoma muzikalna i volela bih zaista da povuče tu žicu na mene i dedu - rekla je plavokosa pevačica za naš portal i otkrila kakve utiske nosi sa letovanja sa kojeg se vratila pre samo nekoliko dana.

Foto: Pink.rs

- Ovog leta ću mnogo raditi, u avgustu ću već početi sa ozbiljnim pripremama za taj koncert, ali sigurno će se tokom leta naći još nekoliko dana da odemo negde. Ema je bila preslatka na moru, bila je kao med, nije izlazila iz vode... Popila je pola mora i pola bazena. Šalim se. Uživala je baš, nema strah od vode. Ne plaši se. Ona ulazi, skače, popije vodu, ali ništa joj nije, smeje se, obožava vodu - rekla je Ilda za naš portal i otkrila da Ema sve više liči na nju, što je veoma raduje.

PROČITAJTE JOŠ: OSTVARILA SVOJ NAJVEĆI SAN! Jelena Kostov promovisala PRVI ALBUM i priznala: Sada konačno znam šta želim u životu!

- Ema je počela sada da više liči na mene, tako da se radujem. (smeh) Kad se rodila bila je mali klon mog supruga, njenog tate. E sada kako je počela već da se menja, što je i prirodno, svi kažu da sve više podseća na mene kad sam bila mala. To je lepo.

Foto: E-stock

Autor: M. K.

#Ilda Šaulić

#pevačica

'