AKTUELNO

Poznata voditeljka uživala je u čarima jednog od najlepših gradova Evrope.

Voditeljka i autorka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković proteklih dana boravila je u Barseloni, a povod za putovanje u jedan od najlepših gradova Evrope bio je i poziv da bude počasni gost na događaju ''The Style Masters International Awards''.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Filozofija koja stoji iza'' The Style Masters International Awards'' je kreiranje kolekcije zasnovane na konceptu: 1frizura - 3 izgleda.  Međunarodni žiri sastavljen od najvećih imena iz frizerskog i modnog sveta će izabrati pobednika od devet međunarodnih finalista.The Best Stage Performance Award će biti izabran glasanjem uživo tokom Style Masters Showod strane ostalih pobednika iz drugih zemalja. Pored toga, kako Style Masters nastavlja da podržava novopridošle frizere, talentovani mladi ljudi imaju svoju kategoriju: The Young Talent Award.

Na ovom događaju učestvovala je i Una Radivojević, jedan od najboljih majstora za oblikovanje, šišanje i bojenje kose u regionu.

Foto: Privatna arhiva

Nagrađeni radovi nagrađeni su tokom 10. godišnjice ''The Style Masters Show'' u kosmopolitskom, živahnom i istorijskom gradu Barselonina kojoj učestvuje oko 4.000 poznatih frizera iz više od 60 zemalja. Iz Srbije i regiona učestvovalo je 108 frizera koji su pored ''The Style Masters Show-a'' mogli da vide mnoge znamenitosti Barselone, kao i Dalijev muzej u Figuerasu.

Foto: Privatna arhiva

Od svih učesnika 16 internacionalnih kandidata je izabrano da učestvuju u finalu American Crew All-Star Challenge, na Style Masters Show-uu Barcelona.

Autor: Pink.rs

#Barselona

#Sanja Marinković

'