AKTUELNO

Ne propustite novu uzbudljivu epizodu vikend-serije Radoša Bajića.

Dvadeset i četvrta epizoda vikend-serije "Šifra Despot", koja nosi naziv "Privremena mera", gledaoce TV Pink očekuje ove nedelje od 21 čas.

Ovog puta u epizodnim ulogama gledaćete Lidiju Vukićević kao Slađu cvećarku, Borisa Milivojevića kao Ćiru, Ljiljanu Stjepanović kao baka Savku, Marka Gvera kao inspektora Čukića, Olgu Odanović kao strinu Agbabicu, Radoša Bajića kao Jova Agbabu, ali ćete upoznati i nove likove - bankarku koju igra Jelena Mila Ivanišević i načelnika Poreske uprave kog tumači Slobodan Tešić.

Pošto stric Jovo nije uspeo da uruči telefon cvećarki Slađi, donosi joj ga lično Milena. Slađa, oduševljena, obećava da će se odužiti stricu i strini.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Despot je radio cele noći, kao i obično, a kada se probudio, na ekranu kompjutera zatiče izvod sa svog bankovnog računa - legli su milioni dinara od gradske uprave!

Foto: RTV Pink

U tom momentu na vratima kuće se pojavljuje Ćira, koji je došao je da Despotu da finalne instrukcije oko podele profita. Života i Rumenka pokušavaju da saznaju detalje, prisluškuju, ali bezuspešno.

Foto: RTV Pink

U banci Despot saznaje da je u problemu jer mu je Poreska uprava odredila privremenu meru dok ne izmiri dug. Uveren da je u pitanju greška, Depot odlazi kod Čukića da proveri o čemu je reč.

Foto: RTV Pink

U Borči, ispred lovačkog društva Kninska zora, iz takcija izlazi Slađa sa cvećem u rukama i nailazi na strica Jovu. Susret je bio vrlo srdačan, ali će posledice po Jova Agbabu biti pogubne.

Foto: RTV Pink

Da li će Despot uspeti da reši problem sa Poreskom upravom, ali i kako šta će biti sa Jovom i Slađom, saznaćete u 24. epizodi vikend-serije "Šifra Despot" u nedelju 10. juna u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Boris Milivojević

#Lidija Vukićević

#Olga Odanović

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'