AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Magazin In".

Sanja Marinković će ove subote od 17 časova u svojoj autorksoj emisiji "Magazin In" ugostiti pevačice Kaju Ostojić i Nadu Obrić, voditeljke Snežanu Dakić, Dušicu Jakovljević i Tijanu Čurović, ali i modnu blogerku i kreatorku Lili Mitrović.

Na samom početku, Snežana nije mogla, a da ne kaže svoj stav o tome što danas sve više devojaka sebe nazivaju modnim blogerkama.

Izvinjavam se tvojoj gošći, ali ja sam toliko protiv toga da se devojke zavaravaju da je blogerka neko zanimanje i da će zarađivati od toga - rekla je Snežana Lili, a onda je pitala:

Foto: RTV Pink

Reci mi molim te kako se u Srbiji dođe do milion pratilaca? Koga to interesuje?

Foto: RTV Pink

Umesti Lili, na ovo pitanje odgovor je dala sama voditeljka.

Da li misliš da bi u 'Magazin In' došao neko ko je kupio pratioce? Teško - stala je Sanja u blogerkinu odbranu.

Foto: RTV Pink

Lili je rekla da je završila dva fakulteta, a Nadu je zanimalo da li neki od tih fakulteta ima veze sa njenim sadašnjim blogerskim zanimanjem.

Vi imate dva fakulteta. Da li je bar jedan od ta dva fakulteta neki blogerski? - pitlaa je Nada i nasmejala sve u studiju.

Foto: RTV Pink

Kada je Lili odgovorila da nijedan od dva fakulteta koji je završila nije blogerski, Snežana je ponovo morala da kaže svoje mišljenje.

U ime nas koji smo završili ozbiljne škole i ozbiljne godine uložili u karijeru, moram da kažem, blogerka nije zanimanje, tačka - rekla je Snežana koja ima veliko iskustvo kada je moda u pitanju.

Foto: RTV Pink

Pa ne znam baš - bilo je sve što je Lili rekla.

Foto: RTV Pink

Dušica je tokom gostovanja otkrila i šta najviše zamera sebi.

Umesto da mi se s godinama smanjuje jezik, meni je sve duži - bila je iskrena voditeljka najgledanijeg rijalitija "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Tokom razgovora, gošće su se dotakle i muško-ženskih odnosa, pa je Sanju zanimalo koji su to najbolji izgovori da se izbegne vođenje ljubavi.

Mogu da ti učinim, ali ako ne moram i ja da uživam - rekla je Snežana bez razmišljanja.

Foto: RTV Pink

Sa druge strane, Nada je otkrila jedan detalj iz svog ljubavnog života.

Evo ovi svi što sede u tvom društvu bi bili sa mnom, hoćeš da ti dokažem? - prepričala je Nada jednu od situacija sa svojim tadašnjim partnerom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Šta će još gošće otkriti od sebi, saznaćete u novom izdanju emisije "Magazin In" u subotu 9. juna od 17 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dušica Jakovljević

#Kaja Ostojić

#Lili Mitrović

#Magazin In

#Nada Obrić

#Sanja Marinković

#Snežana Dakić

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#emisija

'