AKTUELNO

Zorana je, kao i uvek, bila bez dlake na jeziku!

Zorana Stefanov proslavila se u najgledanijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a onda započela život pred milionskim auditorijumom u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti, "Zadruzi". Ona je ispala odlukom glasova publike, ali se i vratila po zadatku, te se zadržala nekoliko dana. Sada je ponovo napolju, a danas je ona, u okviru emisije "Premijera - vikend specijal" bila gost portala Pink.rs i Milice Krasić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorana se danas našla u ulozi novinarke, te je napisala i jednu vest koju možete pročitati klikom OVDE. Ali, pored toga, ona nam je otkrila zašto je Filip Đukić bio prilično rezervisan kada je drugi put ušla u Zadrugu.

Ja sam provela osam meseci u Zadruzi, imala priliku da upoznam sebe i vani, pa da se vratim. Što se tiče Filipa, nije bilo tu emocija, mislim da je bila to zabluda jedna. A što se nije pozdravio, pa ne znam, možda nije želeo da remeti odnos sa Marijom Anom - rekla je Zorana kroz zagonetni smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što se često komentarisalo jeste i to da između Đeksona i Zorane ima nečeg višeg od prijateljstva, ali je mlada pevačica to žestoko demantovala:

O tome smo često komentarisali i u Beloj kući. To je stvarno bratsko - sestrinski odnos. I mogu da dam ruku da je to tako sa njegove strane. Tu nema ničega više od prijateljstva, to je komentarisala i moja majka. Zaista je tako - rekla je Zorana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorana nam je na kraju otkrila da će uskoro objaviti spot za svoju prvu pesmu, te da će se malo odmoriti od rijalitija i svoje fanove obradovati novim muzičkim poslasticama.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

#Zorana Stefanov

'