AKTUELNO

Posle priča o razlazu pevačica je progovorila o svojoj vezi.

U poslednje vreme spekulisalo se da je Zlata Petrović raskinula sa Željkom Rstićem, bivšim dečkom svoje koleginice Vesne Zmijanac, a sada se i ona oglasila tim povodom.

Sudeći prema njenoj priči, ona je sada u dobrim odnosima sa njim.

- Najmanje sam ja o tome pričala. Mi smo bili u nekom lepom druženju i nismo prekinuli. I dalje smo prijatelji i drugari i u istoj priči kao što smo i bili donedavno. E sada, ja ne znam šta ljudi smatraju druženjem. Ja sam rekla da sam imala dve veze koje sam ozvaničila. Sve ostalo je jedno lepo druženje - dvosmisleno priča Zlata.

Foto: Pink.rs

I na pitanje da li je ona uspela da pripitomi biznismena odgovorila je neodređeno.

- To je pitanje koje treba da postavite drugoj strani. Procenite. Ko čita, neka pročita sve što kažem između redova - rekla je kroz smeh.

Zlata je za "Alo" otkrila i da ne planira da se uda za svog izabranika.

Foto: Pink.rs

- Iskreno, ja nemam nameru ni sa kim da se venčam. Ja imam 54 godine i ostvarena sam, imam decu i unučiće. Platila sam svoju slobodu, ona mnogo košta. Ja živim onako kako mi odgovara i ko se uklapa u priču, uklapa se - kaže pevačica.

Ipak, ona bi volela da ostari sa Rstićem.

- To apsolutno. Ti ostaješ u vezi i druženju koliko tebi prija. To je sa moje strane. Moraš da čuvaš i paziš druženje - objasnila je Zlata.

Autor: V. T.

#Brak

#Raskid

#Zlata Petrović

#Željko Rstić

'