AKTUELNO

Kralj narodne muzike uvek je imao sreće sa nežnijim polom.

Šaban Šaulić, član žirija "Pinkovih zvezda", najgledanijeg takmičenja za pevačke talente u regionu, decenijama je na tronu srpske estrade. On ističe da mu prija kad ga nazivaju kraljem, ali naglašava da mu je to i motiv da sa svakom pesmom bude što bolji.

Šaulić u svom životu i karijeri ništa ne bi menjao. Išao bi istim putem koji je izabrao pre više od četiri decenije. On ima na šta da bude ponosan. Uspešan je pevač i ostvaren čovek, kojem porodica - a pre svega unuci Luka, Una i Ema - pričinjava najveće zadovoljstvo.

U intervjuu za "Kurir" on je priznao da žali za mladim godinama.

Foto: Pink.rs

- Mnogo žalim. Mislim da još uvek imam 25 godina i da mogu sve da uradim, da igram fudbal, da plivam satima. Probao sam, ali mi ne ide. Onda sam došao pameti i rekao: Alo, bre, polako, Šabane! Uspori malo, ipak ti imaš dosta godina. Ne ide da se ponašaš i junačiš kao neki mladić. Vodi računa, nemoj da preteruješ. Zbog toga sam i otpevao pesmu „Žal“ - objasnio je on.

On smatra da oni koji kažu da su najbolje godine one u kojima je on lažu.

- Jes‘ malo sutra! Kažu oni da bi voleli da imaju i više, ali svako bi voleo da ima manje. Meni je život brzo prošao. Koncerti, putovanja, snimanja, kafane, žene. Oko mene je uvek bilo žena. Bio sam druželjubiv čovek. Lepile su se za mene, pa su htele nešto da mi pričaju, da mi šapuću, šćućore se tako uz mene i samo guguću - rekao je  Šaban.

Foto: Pink.rs

Kralj narodne muzike oduvek se dopadao ženama.

- Nisam bog zna kako lep ili zgodan. Ali normalan sam. Bilo je svega i svačega. Mnogo sam grešio, nisam mogao to da izbegnem. Sve mi je bilo pod rukom. Toliko tih žena se nudilo, pa shvatite me, nisam mogao da odbijem. Živ sam čovek. Ne mogu da izigravam ono što nisam, a to je ona druga vrsta ljudi. Ja sam prava muškarčina - ispričao je on za "Kurir".

Autor: V. T.

#Pinkove zvezde

#pevač

#Šaban Šaulić

'