AKTUELNO

Okrenula je drugu priču - kaže Sava o svojoj majci.

Brat Teodore Džehverović, Sava gostovao je u emisiji ''Magazin In'' i tom prilikom govorio o učešću sestre i majke Gordane u najgledanijem rijalitiju ikada na našim prostorima ''Zadruga''. Tom prilikom, Sava je otkrio da je njihov otac najviše propatio zbog dešavanja u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

- Otac je najviše propatio. On je bio protiv toga od samog početka, ali je bio u manjini. Ja sam savetovao sestru da uđe u rijaliti. Smatrao sam da će to biti veliko iskustvo za nju i da je ona na početku karijere i da bi to za nju bilo dragoceno. Pružio sam joj podršku od samog početka, dao sam joj vetar u leđa - rekao je Sava Džehverović u emisiji ''Magazin In'' i otkrio da se susretao sa mnogim negativnim komentarima na račun svoje porodice.

Foto: TvPink Printscreen

- I mama i sestra trpele su uvrede i u ''Zadruzi'' i van rijalitija. Kojekakvi likovi su se javljali, komentarisali, izmišljali laži. Ali ja znam ko su moji roditelji i ko je moja sestra i nije mi bilo bitno šta drugi misle o mojima - rekao je brat učesnice ''Zadruge'' i otkrio da je njihov otac prolio mnogo suza tokom rijalitija.

PROČITAJTE JOŠ: SLOBA MISLI SAMO NA SEBE, NIJE MU STALO NI DO KIJE, A NI DO LUNE: Cakana BESNA na Radanovića zbog njegovih postupaka!

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Iskreno, ja nisam plakao, ali tata jeste. Ja sam se trudio da ostanem jak. Tata je plakao zbog odsustva sestre - otkrio je Sava i dodao da ima zamerke na ponašanje svoje majke u ''Zadruzi''.

- Jedina zamerka je ta što je mama bila malo grublja prema Teodori. Mama i ja smo imali razgovor pre nego što je ona ušla u ''Zadrugu''. Onda sam joj ja rekao ''Teodora mora biti ovde, a ti si ovde''. Ovo je Teodorin rijaliti, a ne tvoj. Mama me nije poslušala nimalo, okrenula je drugu priču. Ja ne mogu da kontrolišem njeno ponašanje - rekao je Teodorin brat.

Autor: Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Magazin In

#Rijaliti Zadruga

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

'