AKTUELNO

Reči koje joj je uputio Milan Stanković dirnule su sve.

Najpoznatiji srpski tekstopisac Marina Tucaković uključila se telefonski uživo u emisiju ''Premijera - Vikend Specijal'' i tom prilikom otkrila kako se trenutno oseća, ali i kroz šta prolazi tokom borbe sa opakom bolešću.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja jedino znam kako je meni, i onaj odozgo. Taj period nije lagan i sigurno ni neće biti lagan, ali živ se čovek na sve navikne. Imam podršku mojih prijatelja i saradnika. Bitno mi je da nisam izgubila veru u ljude - rekla je Marina i dodala da piše nove tekstove za poznate pevačice:

Foto: TvPink Printscreen

- Imam vremena za pisanje tekstova. Imam već nešto za Anu Nikolić, za Cecu... Ceca mi je rekla ''Bez tebe ništa'', ali dobro život teče dalje, pa sad sa mnom ili bez mene ljudi moraju da rade - kaže Marina, a ovom prilikom pozdravila je i gosta u studiju, popularnog pevača Milana Stankovića, za kog je napisala brojne hitove, a on joj je veoma emotivno odgovorio:

Foto: Andrej Nihil

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA ĆE MU ALEKSANDRA REĆI NA OVO? Filip proslavio momačko veče sa kumom Teom, momci se poskidali, pa uradili OVO!

- Ja moram tebe da pozdravim. Mnogo te volim. Jedva čekam da se vratiš u Beograd da se vidimo. Srce moje, Makica - poručio je Milan Marini, a onda dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Marina je jedna neverovatna žena. Ona je čudo koje se kod nas desilo i koje traje i trajaće. Ona ima tako pozitivnu energiju. Ovo što sada čujete je dokaz da je ona jedna majka svima ovde - rekao je Stanković u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal''.

Autor: Pink.rs

#Marina Tucaković

#Milan Stanković

#Premijera-Vikend specijal

'