AKTUELNO

Da je pobedila Luna, znači da nacija podržava preljubu i prevaru - rekao je pevač za Pink.rs.

Rijaliti "Zadrugu" su prethodnih devet meseci pratili milioni gledalaca, među kojima su bile i mnogobrojne ličnosti sa javne scene. Marko Bulat je posetio velelepno zdanje Bele kuće tokom prethodne noći i pristvovao žurki koja je priređena u čast završetka ovog zabavnog programa.

Pevač je otkrio da je pratio ovaj šou program, ali se i stavio u poziciju zadrugara i otkrio da se ne bi usudio da devet meseci napusti svoju porodicu.

Gledano je i mi smo pratili. Prosto je nemoguće da se to ne isprati. Meni je bio najzanimljiviji pregled dana kada režija izabere najinteresantije detalje. Pa izdržao bih ja mnogo unutra, ali izgubio bih posao, tezge, imam ja već svoj život. Zamisli da ne vidim devet meseci svoje dete - rekao je Marko.

Foto: TV Pink

S obzirom na to da je rijaliti propraćen mnoštvom svađa, Bulat je izdvojio dva zadrugara koje su odlikovali tolerancija i kultura.

Najkulturniji je bio Marko Miljković i Anđelo Ranković, mada su i oni nekoliko puta upali u vatru - prokomentarisao je pevač.

S obzirom na to da je Slobodan Radanović pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani, evo šta o tom postupku misli Marko.

Svako ko prevari ženu, on greši. Valjda bi trebalo da varaš ženu, a da to niko ne zna. Ipak je to cela nacija gledala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je izašla kao pobednik iz ovog rijalitija, a Marko Bulat je otkrio šta misli o njenom učešću i plasmanu u ovom šou programu.

Ona je pobednik, ali ako je to kompenzacija što je izgubila muža, ja bih pre rekao kompenzacija nego pobednik. Da je pobedila Luna, znači da nacija podržava preljubu i prevaru. Da nije bilo prevare, pitanje je ko bi pobedio i da li bi ona uopšte došla u obzir, ona ne bi ni ušla, ona je silom prilika došla i pobedila. To je splet nemilih događaja koji je doveo nju u "Zadrugu" i narod je odlučio da nju doživi kao jednu prevarenu i povređenu ženu - rekao je Marko u intervjuu za Pink.rs.

Pročitajte još: Majka Ana Korać iskreno za Pink.rs: Ana je u Janjušu VIDELA BRATA, MEĐU NJIMA NIJE BILO NIČEGA! (FOTO)

Foto: Pink.rs

D. B. / S. K.

#Marko Bulat

#Rijaliti Zadruga

'