AKTUELNO

Zvezda "Zadruge" zasijala je na koncertu repera koji su je podržavali tokom učešća u rijalitiju Televizije Pink.

Popularni reperi Jala Brat i Buba Koreli večeras nastupaju na prepunom Tašmajdanu, koji su njihovi verni fanovi do poslednjeg mesta ispunili još pre nekoliko sati.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Osim u njihovim brojnim hitovima, publika će imati priliku da uživa i u pesmama njihovih gostiju među kojima su Inas, nova mlada nada Imperije, Maja Berović, Milan Stanković, Sendiah, Cobi, Elena Kitić i drugi, a VIP zvanice već su počele da pristižu na ovaj spektakl.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Među prvima je sa svojom ćerkom Anđelom pristigla popularna voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević, koja je svojim izgledom privukla pažnju i očarala sve prisutne.

Foto: Pink.rs

Spektakl u srpskoj prestonici nije želela da propusti ni popularna pevačica Katarina Grujić, ali ni zvezde rijalitija "Zadruga".

Foto: Pink.rs

Ogromnu pažnju svih prisutnih privukao je dolazak pobednice "Zadruge" Kristine Kije Kockar, koja je večeras došla da podrži repere, koji su joj tokom proteklih meseci pružali javnu podršku i za nju navijali do samog kraja.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kija je na koncert došla sa novinarom Milanom Miloševićem, takođe bivšim učesnikom "Zadruge", ali i Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković, koje su na koncert došle ruku pod ruku.

Foto: Pink.rs

S. K. / D. T.

#Buba Koreli

#Jala Brat

#Kristina Kockar

#Maja Berović

#Milan Stanković

'