AKTUELNO

Imao je potrebu da svima stavi do znanja koliko mu ne prijaju poneki negativni komentari na račun njegove supruge.

Iako je njegova supruga Kristina Kockar po izlasku iz „Zadruge“, kako kaže, donela konačnu da na brak stavi tačku i podnese zahtev za razvod, njen zakoniti suprug Sloba Radanović i dalje ružnu reč o svojoj ženi ne želi da čuje, što je jasno stavio svima do znanja.

Foto: Pink.rs

On je svoje prvo javno oglašavanje na društvenim mrežama iskoristio za to da pozdravi pratioce na Instagramu, ali i skrene im pažnju da ne želi da čuje da neko o njegovoj supruzi priča u lošem kontekstu.

Foto: Pink.rs

Ćao svima, drugari! Hoću da vas pozdravim prvi put sa ovog profila, evo, ovako javno. Želim da vam se zahvalim, svima vama koji se niste udostojili da mi sudite i da mi nešto zamerate. Hvala svima koji ste pratili sve nas zadrugare, kakvi god da smo bili... Samo bih vas zamolio, eto, bapš bih vas zamolio da na mom profilu u lošem kontekstu pričate o bilo kome, pogotovo o Kristini. To je stvarno molba, ne naređenje. Neću se obazirati na te ružne, negativne reči – ispao je džentlmen Sloba, koji je potom iz njemu znanih razloga obrisao snimak, a da li će ovo uticati na to da se Kristina odobrovolji i na bolje promeni mišljenje o svom mužu, ostaje da saznamo.

Foto: Pink.rs

D. T.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'